امروز جمعه 02 تير 1396 -
اخبار : آموزش

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین جهاد دانشگاهی و آموزشکده فنی دختران ایلام

در راستای توسعه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و هنری بین جهاددانشگاهی واحد استان و آموزشکده فنی دختران ایلام تفاهم‌نامه همکاری منعقد شد.
تاریخ : يكشنبه 20 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام، همکاری در اجرای مشترک طرح‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی در سطح استان، برگزاری دوره‌های آموزشی و همایش‌های مشترک و هماهنگی در جهت توسعه رشته‌های تحصیلی فنی و کارآفرینی با توجه به نیازهای استان از جمله موضوعات این تفاهم‌نامه از سوی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام و آموزشکده فنی دختران ایلام است که شنبه، 19 فروردین‌ماه منعقد شد.
گفتنی است، هدف از انعقاد این تفاهمنامه همکاری، رشد هر چه بیشتر ابعاد خوداتکایی از طریق افزایش سطح خلاقیت و نمونه‌سازی ایده‌های نوآورانه، حمایت از طرح‌ها و ایده‌های دارای نوآوری و کمک به نمونه‌سازی آن، ایجاد کارآفرینی و کسب و کار دانش‎بنیان، بسترسازی لازم برای فعالیت‌های نوآورانه متناسب با توانمندیها و فرصت‌های منطقه‌ای، بهره‌مندی متقابل از ظرفیت آزمایشگاهی و کارگاهی طرفین، همکاری در انجام طرح‌های پژوهشی و تهیه مقالات علمی و پژوهشی، برگزاری همایش‌ها و سمینارهای تخصصی علمی، پژوهشی، فرهنگی، هنری با مشارکت طرفین و همکاری و تعامل متقابل برای برگزاری نمایشگاه‌های استانی و منطقه‌ای و ملی با استفاده از توان و ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‎افزاری است.

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد