امروز شنبه 04 آذر 1396 -
اخبار : آموزش

بازدید نماینده ولی فقیه در کرمانشاه از دوره تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه طلاب سازمان جهاد دانشگاهی استان

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه، 19 فروردین ماه از دوره های در حال برگزاری تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه طلاب و روحانیون جوان استان که در سازمان جهاددانشگاهی استان در حال برگزاری است بازدید کرد.
تاریخ : شنبه 19 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، آیت الله مصطفی علما در این بازدید ضمن ابراز خرسندی از آموزش طلاب و روحانیون جوان با روش های هنری برای بیان مفاهیم مذهبی گفت: امروزه زبان هنر یکی از رساترین ابزارها برای آموزش است.
وی افزود: برای باور پذیری عمیق تر مفاهیم مذهبی باید مربیان کودکان به زبان و ابزارهای نوین مجهز باشند و برگزاری این دوره ها می تواند آموزش های طلاب را تاثیر گذارتر نماید.
در ادامه این بازدید علیرضا شایق مسوول برگزاری این دوره با بیان این که دوره تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه طلاب و روحانیون جوان که در سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه در حال برگزاری است از دوره هایی است که توسط دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در سراسر کشور در حال اجراست و در استان ما با حمایت نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه، آیت الله محمدی عراقی نماینده مردم استان در خبرگان رهبری، مدیریت حوزه های علمیه استان و اوقاف و امور خیریه و دانشگاه ها برگزار شده است، گفت: در این دوره 63 تن از طلاب و روحانیون خواهر و برادر جوان که از همه حوزه های استان گزینش شده اند حضور دارند.
وی ادامه داد: مربیان این دوره درکانون های پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، مساجد، مدارس و کانون های مساجد مشغول آموزش خواهند شد.
شایق تصریح کرد: این دوره 12 هفته است که در هر دوره 12 ساعت آموزش با محتوای قصه گویی، داستان نویسی، طراحی، نقاشی، خلاقیت، آشنایی با ادبیات کودک و نوجوان، شعر، بازی های نوین و بازی هایی براساس مفاهیم قرآنی و روانشناسی کودک آموزش می بینند.
وی گفت: این دوره ها برای نخستین بار است که در استان برگزار می شود.
شایق در پایان اظهار کرد: پیش از این نیز دوره های تربیت و مشاور دینی، مدیریت مساجد ویژه ائمه جماعات، دوره آموزش و پرورش حس مذهبی ویژه معلمان نیز برگزار شده است.

نشست رييس جهاددانشگاهي و معاونان وي با اعضاي اين نهاد
جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه