امروز يكشنبه 02 مهر 1396 -

چاپ 9 عنوان مقاله توسط دانشجویان کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق-الکترونیک موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان اصفهان در سال 1395

دانشجویان رشته مهندسی برق- الکترونیک مقطع کارشناسی ارشد مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان اصفهان موفق به چاپ 9 مقاله در سال 95 شدند.
تاریخ : چهار شنبه 16 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان، دکتر عبدالحسین رضائی سرپرست این مؤسسه اعلام کرد: در سال 95 دانشجویان رشته مهندسی برق- الکترونیک مقطع کارشناسی ارشد مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان موفق به چاپ 9 مقاله شدند که از این تعداد 5 مقاله در مجلات با نمایه ISI، 2 مقاله با نمایه SCOPUS و 2 مقاله در کنفرانس های بین المللی به چاپ رسیده است.
گفتنی است، مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان از سال 1372 فعالیت خود را آغاز نموده و از سال 1391 اقدام به پذیرش دانشجو در رشته مهندسی برق الکترونیک در مقطع کارشناسی ارشد نموده است.

کاروان اربعین