امروز شنبه 04 آذر 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

مشارکت جهاددانشگاهی در برپایی نمایشگاه الکامپ خوزستان

نمایشگاه استانی الکامپ با مشارکت دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی خوزستان برپا می‌شود.
تاریخ : سه شنبه 15 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، نمایشگاه استانی الکامپ ۲۸ فروردین تا اول اردیبهشت‌ماه در اهواز برگزار می‌شود و جهاددانشگاهی خوزستان به عنوان یکی از حامیان برگزاری، مسوولیت نظارت و هماهنگی سالن ویژه کسب و کارهای نوپا را بر عهده خواهد داشت.
با توجه به نامگذاری امسال با عنوان "اقتصاد مقاومتی، تولید- اشتغال"، شناسایی کسب و کارهای نوپا و حمایت از آن ها با هدف توسعه و رشد اکوسیستم کارآفرینی در دستور کار دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی خوزستان قرار گرفته است و از این طریق می‌توان به تربیت و تقویت بخش خصوصی و افزایش تولید ملی امیدوارم بود.
حضور در بخش کسب و کارهای نوپا نمایشگاه الکامپ خوزستان برای همه افراد حقیقی و حقوقی که در دو سال گذشته توانسته‌اند محصولی شامل نرم‌افزار، سخت‌افزار و یا خدمات فراهم کنند، می‌توانند به عنوان کسب و کار نوپا در این بخش حاضر شوند و محصول خود را به جامعه و سرمایه‌گذاران معرفی کنند. در این نمایشگاه، صاحبان کسب و کارهای نوپا و عوامل موثر در اکوسیستم کارآفرینی مانند سرمایه‌گذاران و سازمان‌های سیاست‌گذار در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند.
در نمایشگاه الکامپ خوزستان و در بخش کسب و کارهای نوپا، چندین عنوان کارگاه آموزشی نیز از سوی دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی خوزستان برپا خواهد شد.

نشست رييس جهاددانشگاهي و معاونان وي با اعضاي اين نهاد
جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه