امروز دوشنبه 02 مرداد 1396 -
اخبار : فرهنگي
در راستای برگزاری همایش مطالعات میان رشته‌ای قرآن کریم صورت گرفت؛
تجلیل نماینده مجلس از جهاددانشگاهی در فراکسیون قرآن مجلس

در جلسه همزمان فراکسیون قرآن و کمیسیون فرهنگی مجلس با رئیس و مسئولان سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد، از اقدام جهاد دانشگاهی در برگزاری مطلوب همایش بین‌المللی مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن تجلیل شد.
تاریخ : شنبه 28 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان فعالیت های قرآنی دانشگاهیان کشور، جلسه فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی همزمان با جلسه کمیسیون فرهنگی با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین علی محمدی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت‌الاسلام و المسلمین احمد شرفخانی، معاون فرهنگی و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی، رئیس مرکز قرآن و عترت اوقاف در محل کمیسیون فرهنگی مجلس برگزار شد.
در بخشی از این جلسه، حجت‌الاسلام و المسلمین مازنی، منتخب مردم تهران در مجلس با اشاره به برگزاری همایش بین‌المللی مطالعات میان رشته‌ای قرآن کریم از سوی جهاددانشگاهی گفت: برگزاری چنین همایش‌هایی اقدامات بسیار خوبی است که می‌تواند خروجی آن فعالیت‌هایی باشد که قرآن را از صرف قرائت و حفظ خارج کرده و از دل قرآن نیازهای روز جامعه را پاسخ دهد.

دهمین اردوی منطقه‌ای "طریق جاوید" به میزبانی جهاددانشگاهی همدان برگزار می شود
دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران