امروز پنجشنبه 01 تير 1396 -
اخبار : فرهنگي

به همت انتشارات جهاددانشگاهی اردبیل؛ دو عنوان کتاب در حوزه کشاورزی و محیط زیست منتشر شد

به همت انتشارت جهاددانشگاهی استان اردبیل دو عنوان کتاب «مدیریت راهبردی محیط زیست شهری و منطقه‌ای» و «تاکسونومی و بیولوژی مقایسه‌ای زنبوران عسل جهان و ایران» در حوزه کشاورزی و محیط زیست منتشر شد.
تاریخ : شنبه 28 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، کتاب "مدیریت راهبردی محیط زیست شهری و منطقه‌ای" تالیف دکتر مژگان زعیم‌دار، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد تهران شمال، دکتر سارا اوحدی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد دماوند و دکتر غزاله ربانی ابوالفضلی، دانش آموخته برنامه‌ریزی شهری در 174 صفحه یکی از این عناوین است که در 11 فصل جمع بندی شده است .
"تاکسونومی و بیولوژی مقایسه‌ای زنبوران عسل جهان و ایران" دومین کتاب منتشره در جهادانشگاهی اردبیل است که توسط مهندس تقی قاسمی خادمی، دانش آموخته رشته سیستماتیک جانوری از دانشگاه شهید بهشتی تهران و عضو جهاددانشگاهی استان اردبیل در 9 فصل و 400 صفحه به رشته تحریر درآمده است.
شرح ويژگي‌ها و جايگاه تاكسونوميكي زنبوران عسل با استناد بر مباحث علم بيوسيستماتيك جانوري، مطالعه مقايسه‌ايِ جامع درباره‌ بيولوژي 9 گونه زنبورعسل براي اولين بار در ايران، ارائه‌ بروزترين و آخرين تحقيقات در رابطه با زنبوران عسل جهان و ايران و مطالعه تاريخچه پژوهش‌ها درباره‌ زنبوران عسل ايران و شرح تكنيك‌هاي مطالعات آزمايشگاهي از خصوصیات منحصربفرد این کتاب می‌باشد.

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد