امروز پنجشنبه 01 تير 1396 -

موفقیت محققان مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل در ششمین کنگره کشوری سوختگی مشهد

سرپرست مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: محققان و پژوهشگران مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل عناوین برتر کنگره و همایش ملی را در اسفندماه جاری کسب کردند.
تاریخ : شنبه 28 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، رامز نصیری صالح با اعلام این خبر افزود: مقاله پژوهشی "بررسی اﺛﺮ آنتی باکتریالی ﻋﺼﺎره هیدروالکلی گیاه دارویی .Urtica dioica L وMenthe longifolia L. و ترکیبات آن‌ها بر روی باکتری های شایع عفونت سوختگی" در ششمین کنگره کشوری سوختگی مشهد به عنوان مقاله برتر انتخاب شد.
وی اضافه کرد: این مقاله حاصل کار تحقیقی حجت اقبـال و امید موذن زاده خیاوی، فناوران شرکت پژوهشگران داروی سبز مستقر در مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل است.
سرپرست مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل به موفقیت دیگر این محققان اشاره و تصریح کرد: این محققان با مقاله " مطالعه تاثیر ﺿﺪ ﻣﻴﻜﺮوﺑﻲ داروی گیاهی هوموﻭﯾﺴﻨﯿﻦ بر روی باکتری های دخیل در عفونت ناشی از سوختگی" رتبه اول مقاله برتر همایش ملی تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه صنعتی شاهرود نیز کسب کردند.
 نصیری صالح تصریح کرد: "بررسی اجزای تشکیل دهنده اسانس گیاه دارویی (Lippia citriodora H.B.K.) منطقه مشکین شهر و خاصیت ضد میکروبی آن علیه باکتری های عامل عفونت تنفسی" و "بررسی خاصیت آنتی باکتریالی عصاره های هیدروالکلی (Humulus lupulus)، (Menthe longifolia L..) و (Ocimum basilicum) و مقایسه اثر درمانی آن با داروی سیپروفلوکساسین ﻋﻠﻴﻪ ﺑﺎﻛﺘﺮيﻫﺎي شایع ﺟﺪا ﺷﺪه از ﺑﻴﻤﺎران ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ ﻋﻔﻮﻧﺖ ﻣﺠﺎري ادراري" عناوین دیگر مقاله‌های ارائه شده از سوی محققان مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل به این رویداد علمی بود.
 وی از پذیرش بیش از 10 مقاله علمی و پژوهشی محققان جوان این مرکز در کنگره و همایش های ملی و بین‌المللی و مجلات علمی و پژوهشی در سال 1395 خبر داد و گفت: نتایج این مقالات علمی در شرف ثبت اختراع دارو می باشد.
 نصیری صالح به تکمیل ساختمان مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل و افتتاح آن در سال آینده اشاره و خاطرنشان کرد: امیدواریم با فراهم شدن امکان استقرار شرکت‌های جدید، شاهد رونق فعالیت‌های فناورانه این مرکز از سال آینده خواهیم بود.

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد