امروز دوشنبه 30 مرداد 1396 -
اخبار : عمومی

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان: فعالیت‌های جهاددانشگاهی نمود عینی مدیریت جهادی است

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان به همراه معاون و مدیران این دانشگاه با حضور در مجموعه جهاددانشگاهی همدان در جریان روند فعالیت‌های فرهنگی، پژوهشی و آموزشی این نهاد قرار گرفت.
تاریخ : چهار شنبه 25 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، دکتر حبیب اله موسوی بهار در بازدید از جهاددانشگاهی همدان که 22 اسفندماه انجام شد، نوع فعالیت‌های جهاددانشگاهی را نمود عینی مدیریت جهادی برشمرد و گفت: در احداث پروژه فرهنگی، علمی تحقیقاتی و پژوهشی جهاددانشگاهی،" اقدام و عمل" عینیت یافته است.
وی خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی همواره در عرصه علمی کشور پیشتاز بوده و در رفع تحریم‌ها کمک شایانی ارایه کرده است.
دکتر موسوی بهار خبرگزاری ایسنا را بازوی توانمند اطلاع رسانی در حیطه دانشگاه و حوزه بهداشت و درمان دانست و افزود: با اطلاع رسانی به موقع می‌توان مردم را نسبت به فعالیت‌های حوزه بهداشت و درمان آگاه کرده و آنان را با دولت همراه کرد.
وی از نیاز استان به یک بیمارستان حداقل 700 تختخوابی خبر داد و افزود: توسعه بیمارستان اسدآباد، افتتاح بیمارستان بهار، تکمیل بخش سوختگی بیمارستان بعثت و تکمیل و تجهیز بیمارستان 220 تختخوابی اکباتان در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان تصریح کرد: تمامی ساختمان‌های مراکز بهداشت استان نوسازی یا بازسازی اساسی شده و مقوم سازی 100 درصدی صورت گرفته است.
دکتر موسوی بهار اعلام کرد: بیمارستان تخصصی زنان، مرکز درمان ناباروری و ایجاد شعبه شماره 2 دانشکده دندانپزشکی از نیازهای استان است که می‌توان از توانمندی‌های بخش خصوصی و سایر ادارات در راه اندازی این مراکز بهره گرفت.
رییس جهاددانشگاهی واحد همدان نیز بیان کرد: این نهاد انقلابی در حوزه های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی فعالیت‎‌های تاثیرگذار و ماندگاری را ارایه کرده است.
اکبر اسدی افزود: جهاددانشگاهی با توجه به ماهیت فعالیت هایش قرابت و نزدیکی زیادی به مجموعه وزارت بهداشت داشته و می تواند همکاری و هم افزاریی خوبی در عرصه های مختلف با این وزارتخانه داشته باشد.
 وی در ادامه گفت: جهاددانشگاهی متناسب با ساختار سازمانی خود، مجموعه‌ای توانمند است که فعالیت‌های متنوع و تاثیرگذار را در حوزه های مختلف آموزشی ، پژوهشی و فرهنگی انجام داده و در دست اقدام دارد.
اسدی با اشاره به راه اندازی مرکز مشاوره پیش از ازدواج بیان کرد: این مرکز به همت جهاددانشگاهی همدان و با همکاری مرکز بهداشت فعالیت خود را آغاز کرده است و برای داشتن زندگی پایدار در زوجین تلاش می‌کند و با توجه به بازخورد خوب این مرکز به زودی در شهرستان های استان این مرکز ایجاد خواهد شد.
وی آموزش کمک پرستاری را نیز از فعالیت‌های مشترک جهاددانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی دانست و گفت: این دوره‌ها در سطح کشوری از رتبه بسیار خوبی هم به لحاظ کمی و هم کیفی برخوردار بوده است.
خاطرنشان می گردد: رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان به همراه معاونین از قسمت های مختلف جهاددانشگاهی همدان بازدید نموده و در پایان این بازدیده مقرر شد تفاهم نامه ای جهت ارتقای سطح همکاری ها منعقد گردد.

آیین نامه پیشنهادی کانون تفکر راهبردی جهاددانشگاهی