امروز پنجشنبه 01 تير 1396 -
اخبار : آموزش

آغاز پذیرش دانشجو در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه اردبیل

سرپرست مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل از آغاز ثبت نام بدون کنکور در نیمسال دوم سال تحصیلی 96- 1395 خبر داد.
تاریخ : چهار شنبه 25 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، سلیم پناهی با اعلام این خبر افزود: پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی در رشته‌هاي فناوری اطلاعات و شبکه‌های گسترده، نرم‌افزار و برنامه‌سازی کامپیوتر و تربیت مربی پیش دبستانی و در مقطع کارشناسی در رشته‌های مهندسی فناوری اطلاعات-فناوری اطلاعات و مهندسی فناوری شبکه های کامپیوتری انجام می‌پذیرد.
وي خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان جهت ثبت ‌نام از 24 اسفندماه جاری به مدت یک هفته فرصت دارند با همراه داشتن مدارک لازم از جمله کپی کارت ملی، شناسنامه و آخرین مدرک تحصیلی به مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل واقع در شهرک کارشناسان، میدان شفا مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 13-33749512 تماس حاصل نمایند.
سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه اردبیل تصریح کرد: دانشجویان این مرکز در طول تحصیل می‌توانند از وام دانشجويي صندوق رفاه دانشجويان بهره‌مند شوند و در صورت اتمام موفقیت آمیز دوره تحصيلي، مدرك رسمي مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري دریافت نمایند.
پناهی اضافه کرد:در حال حاضر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل در ساختمان جدید خود با کلاس های مجهز و دو سایت کامپیوتری پیشرفته و با بهره‌گیری از اساتید مجرب استان، آماده ارائه خدمات به دانشجویان است.

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد