امروز دوشنبه 30 مرداد 1396 -
اخبار : آموزش

دوره آموزشی "نظارت و ارزیابی" در جهاد دانشگاهی اردبیل برگزار شد

مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت شماره 2 جهاددنشگاهی اردبیل از برگزاری دوره ‎آموزشی "نظارت و ارزیابی" برای کارکنان دستگاه های اجرایی استان خبر داد.
تاریخ : سه شنبه 24 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، محمد علیزاده با اعلام این خبر افزود: هدف از برگزاری این دوره، آشنایی با قوانین نظارت و ارزیابی، ارتقاء سلامت نظام اداری، مدیریت خدمات کشوری و دستورالعمل های اجرایی و جایگاه نظارت و بازرسی در مدیریت عملکرد بود.
وی طول مدت این دوره آموزشی را 8 ساعت عنوان و خاطرنشان کرد: دوره‎ آموزشی نظارت و ارزیابی برای 27 نفر از کارکنان اداره کل بهزیستی استان اردبیل در اسفند ماه سال جاری  برگزار شد.
علیزاده اضافه کرد: این دوره در قالب آموزش‎های تخصصی شغلی کارکنان دولت در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت شماره 2 جهاددانشگاهی اردبیل برگزار گردید و فراگیران پس از طی دوره‌ و اخذ نمره قبولی در آزمون نهایی، گواهینامه آموزشی معتبر دریافت می‎کنند.

آیین نامه پیشنهادی کانون تفکر راهبردی جهاددانشگاهی