امروز يكشنبه 26 آذر 1396 -
اخبار : آموزش

آغاز ثبت نام رشته های بدون کنکور در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج

رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج از آغاز ثبت نام رشته های بدون کنکور و بدون نیاز به پیش دانشگاهی در مقطع کاردانی و کارشناسی 24 اسفندماه خبر داد.
تاریخ : سه شنبه 24 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان البرز، حسین آبین گفت: مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج، در مقطع کاردانی و کارشناسی در شش کد رشته دانشجو می پذیرد.
وی افزود: علاقه مندان برای ثبت نام در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج می توانند از 24 اسفندماه تا 28 اسفندماه به دانشگاه مراجعه و از ثبت نام رایگان در مرکز استفاده نمایند و یا از 28 اسفندماه تا 11 فروردین فرصت دارند به سایت سازمان سنجش به آدرس الکترونیکی www.sanjesh.org مراجعه  و ثبت نام کنند.
آبین ادامه داد: داوطلبان برای شرکت در دوره های کاردانی و کارشناسی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج نیازی به مدرک پیش دانشگاهی ندارند و مدرک دیپلم برای ثبت نام کفایت می کند.
این مسوول با اشاره به عناوین رشته های این مرکز خاطرنشان کرد: کاردانی فنی معماری- معماری شهری، کاردانی حرفه ای هنرهای تجسمی- عکاسی، کارشناسی حرفه ای عکاسی -  تبلیغات، مهندسی فناوری اطلاعات - امنیت اطلاعات، مهندسی فناوری اطلاعات - تجارت الکترونیک و کارشناسی حرفه ای معماری -  طراحی محیط داخلی از جمله رشته هایی است که متقاضیان می توانند برای نیمسال تحصیلی بهمن ماه سال جاری در آن ثبت نام کنند.
آبین تصریح کرد: در حال حاضر این مرکز دارای 12 کد رشته در مقطع کاردانی و کارشناسی در حوزه فناوری، سینما، معماری و هنر است و هزار و 428 دانشجو در رشته های مختلف مشغول به تحصیل هستند.
رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج به امکانات موجود در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج اشاره و اعلام کرد: استفاده از وام قرض الحسنه دانشجویی، وام صندوق رفاه دانشجویی، تخفیف شهریه به دانشجویان برتر، پرداخت شهریه به صورت اقساط و تخفیف شهریه به دانشجویان فعال فرهنگی، امکان تحصیل و اشتغال به صورت همزمان، امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در تمامی دانشگاهها از جمله مزایایی است که به دانشجویان این مرکز ارایه می شود.
آبین ادامه داد: برنامه های این مرکز در راستای مهارت آموزی دانشجویان است و با برگزاری کارگاههای آموزشی کاربردی دانشجویان را برای ورود به بازرار کار آماده می کند. همچنین برگزاری بازدیدهای دوره های تخصصی، کارگاه های مخصوص مرتبط با هر رشته از جمله امکاناتی است که دانشجویان این مرکز در طول تحصیل می توانند از آن استفاده کنند.
وی در پایان گفت: علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان می توانند با شماره تلفن‌های با شماره‌های ۳۲۵۳۶۴۶۹۶-۳۲۵۰۸۲۲۲-۳۲۵۳۸۸۶۶-۳۲۵۳۶۴۶۸-۳۲۵۳۸۸۵5-026 داخلی۱۰۹و۱۱۱ تماس بگیرند و یا حضوراً به مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج واقع در عظیمیه، میدان طالقانی، طالقانی شمالی، خیابان میخک، ضلع شمالی آموزش و پرورش کرج مراجعه کنند.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه