امروز شنبه 29 مهر 1396 -
اخبار : آموزش

آغاز به کار مرکز آموزش های تخصصی شماره 2 جهاددانشگاهی خراسان جنوبی

مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت شماره 2 جهاددانشگاهی خراسان جنوبی امروز، 23 اسفندماه آغاز به کار کرد.
تاریخ : دوشنبه 23 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، مجتبی ابراهیمی گفت: با راه‌اندازی مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت شماره 2، زبان‌های انگلیسی، عربی، آلمانی و فرانسه با به ‌کارگیری مجرب‌ترین اساتید زبان، آموزش داده می‌شود.
وی افزود: این مرکز در دو نوبت صبح از ساعت 8 تا 12 و عصر از ساعت 16 تا 20 آموزش‌های زبان‌ خارجی را برای جامعه هدف ارایه می‌کند.
مدیر آموزش و برنامه ریزی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهار کرد: آموزش‌های زبان خارجی در دو سطح بزرگسالان، کودکان و نوجوانان به صورت کاملا مجزا در فضایی جدا از کلاس‌های بزرگسالان ارایه می‌شود.
ابراهیمی در خصوص زمان ثبت‌نام ترم بهاره نیز گفت: در حال حاضر ثبت‌‌نام آغاز شده است و تا 20 فروردین سال آینده ادامه دارد و از یکم اردیبهشت نیز کلاس‌های ترم بهاره آغاز می‌شود.

مرز پرگهر
کاروان اربعین