امروز پنجشنبه 01 تير 1396 -

برگزاری بیست و دومین جلسه شورای علمی مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی

بیست و دومین جلسه شورای علمی مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی با حضور اعضا در دفتر مرکزی این نهاد برگزار شد.
تاریخ : يكشنبه 22 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی، در این جلسه که در دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی و با حضور اعضای این شورا برگزار شد، گزارش عملکرد یکساله مرکز ارائه و برنامه های آتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
فاطمه عظیم زاده سرپرست مرکز اطلاعات علمی در ابتدای این جلسه در رابطه با فعالیت های انجام شده این مرکز در طی سال 1395 گزارش اجمالی را ارایه داده و در ادامه محمد مهدی مشیدی مدیر اداره نشریات این مرکز در رابطه با اهم فعالیت های صورت گرفته و همچنین برنامه های آتی این مرکز گزارش مبسوطی ارایه نمود.
گزارش وضعیت منابع علمی و بانک های تحت پوشش، آمار بازدید و مراجعه کاربران و اهم خدمات و سرویس های مرکز در سال 1395 مهمترین گزارش های ارایه شده بود که مورد بحث و تبادل قرار گرفت. همچنین برنامه های آتی مرکز اطلاعات علمی در چارچوب سند سه و پنج ساله جهاددانشگاهی به صورت اجمالی جهت اظهار نظر و بررسی اعضای شورای علمی ارایه گردید.
دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی ضمن تشکر از فعالیت های انجام شده در رابطه با خبر رسانی فعالیت های مرکز و همچنین ارایه گزارش جامع برنامه های آتی مرکز در سال آینده تاکید کرد. دکتر علی منتظری و دکتر حمیدرضا صادق محمدی نیز ضمن قدردانی از اعضای مرکز اطلاعات علمی، به مقبولیت این پایگاه در نزد کاربران در مقایسه با سایر پایگاه های مشابه در کشور اشاره کرده و خواستار حمایت های بیشتر از مرکز اطلاعات علمی در سطح جامعه علمی شدند.
گفتنی است، دکتر محمدرضا پورعابدی معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی و همچنین دکتر حاجی تاروردی و مهندس اصغری از دیگر اعضای شورای علمی مرکز اطلاعات علمی هستند که پیشنهادات خود را در زمینه فعالیت های این مرکز ارایه دادند.

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد