امروز شنبه 29 مهر 1396 -
اخبار : فرهنگي

برتری خبرنگار و عکاس ایسنای آذربایجان شرقی در سومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان

سومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان آذربایجان‌شرقی با حضور استاندار، مدیر کل ارشاد استان و جمعی از مسوولان استانی و اصحاب رسانه با معرفی نفرات برتر در بخش های مختلف جشنواره به کار خود پایان داد.
تاریخ : يكشنبه 22 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی این جشنواره در بخش‌های حرفه‌ای شامل سرمقاله، یادداشت و عکس خبری، گرافیک و صفحه آرایی، تیتر، خبر، گزارش، مصاحبه، طنز و کاریکاتور، بخش ویژه شامل شعار سال "اقتصاد مقاومتی" و احیای دریاچه ارومیه و نقش مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه‌های خبری در تحقق آن‌ها، روابط عمومی‌های رسانه محور و بخش جنبی با موضوع "ارس بسترساز توسعه منطقه" از ۲۰ بهمن آغاز شده بود.
1250 اثر از 552 نفر به این جشنواره ارسال شده بود که داوران بعد از بررسی آثار برتر را معرفی کردند.
زهرا حیدری آزاد، خبرنگار ایسنا با گزارش ""گل" اعتیاد آور نیست!" رتبه دوم بخش گزارش و امیر صادقی، عکاس ایسنا با تصاویری از دریاچه ارومیه رتبه سوم بخش عکس خبری این جشنواره را کسب کردند.
همچنین بزرگداشت استاد کاظم نوبری پیشکسوت حوزه عکس خبری آذربایجان‌شرقی و نیز گرامیداشت یاد و خاطره حمید آرش آزاد، کریم شفائی، عزیز حمزه زاده و مرتضی اعلمی چهار تن از پیشکسوتان فقید مطبوعات و رسانه های استان نیز از دیگر بخش های مراسم اختتامیه سومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری آذربایجان‌شرقی بود.

مرز پرگهر
کاروان اربعین