امروز پنجشنبه 01 تير 1396 -
اخبار : فرهنگي

رونمایی از کتاب "گنجینه ۳۱۳ دانشجوی شهید استان خوزستان"

کتاب گنجینه ۳۱۳ دانشجوی شهید خوزستان در حاشیه دومین کنگره شهدای دانشجوی خوزستان رونمایی شد.
تاریخ : يكشنبه 22 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، این کتاب در دومین کنگره شهدای دانشجوی استان خوزستان در جوار یادمان شهدای گمنام دانشگاه شهید چمران اهواز، رونمایی شد.
این مراسم با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین سید‌محسن شفیعی رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان، غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، سیدعلیرضا علوی سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، بهمن شهریاری فرمانده سازمان بسیج دانشجویی خوزستان، سرهنگ حاجتی معاون اجرایی سپاه حضرت ولی‌عصر (عج)، جمعی از مسوولان، روحانیون، اعضای هیات‌علمی و جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های استان همراه بود.
این کتاب دارای اطلاعاتی درباره شهدای دانشجو و شهدای مدافع حرم استان خوزستان است.

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد