امروز جمعه 04 فروردين 1396 -
اخبار : فرهنگي

اختتامیه مرحله استانی مسابقات مناظره دانشجویان ایران منطقه یزد برگزار شد

ششمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران منطقه یزد، 18 اسفندماه با برتری تیم دندان پزشکان خلاق از دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد به پایان رسید.
تاریخ : يكشنبه 22 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، در این دوره از مسابقات که به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی یزد برگزار شد، تیم های بصیرت از دانشگاه فرهنگیان و شباویز از دانشگاه یزد به مقام دوم و سوم رسیدند.
در آیین اختتامیه این مسابقات در سالن دکتر جزیره ای دانشگاه یزد برگزار شد، مهدی باصولی رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد با اشاره به برگزاری دومین دوره از این مسابقات در یزد مناظره را راهی برای ترویج فرهنگ گفت و گو و یادگیری و فرصتی مناسب برای ایجاد تفکر خلاق در دانشجویان دانست.
وی ضمن ارایه گزارشی از فرایند برگزاری مسابقات از بهبود محتوا و روش برگزاری ابراز رضایت کرد و از همکاری دانشگاه ها و هیات داوران این مسابقات قدردانی نمود.
سیدعلیرضا افشانی رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه یزد، ضمن تشکر از برگزار کنندگان مسابقات مناظره دانشجویی از اهداف مناظره تشویق و ترغیب به مطالعه و افزایش سطح آگاهی رانام برد.
وی نوع نگاه شرکت کنندگان به مسابقات به ویژه در هنگام اعلام نتایج را ستود و گفت: بیان نظرات با متانت و احترام و بدون تعصبات می تواند تمرینی برای آینده سازی برای مدیران باشد.
در پايان اين برنامه نيز با حضور �سعيد عبداللهی� مشاور استاندار در امور تحول و سلامت اداری، دكتر باصولي رييس جهاددانشگاهی و دكتر اسعدی معاون دانشجويی فرهنگی دانشگاه علم و هنر يزد، از عوامل، داوران و همكاران و تيم‌هاي برتر مسابقات تجليل شد.

توصیه های سفر