امروز دوشنبه 02 مرداد 1396 -
اخبار : آموزش

بازدید نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري از مجتمع آموزشي تحقيقاتي جهاددانشگاهي استان

حجت‌الاسلام و المسلمين نکونام نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري و امام جمعه شهرکرد، 18 اسفندماه در بازدید از مجتمع آموزشي تحقيقاتي جهاددانشگاهي استان با اشاره به ضرورت حضور جهاد در همه حوزه‌ها، اظهار کرد: زماني که حرف از جهاد است چيزي که تبلور پيدا مي‌کند تلاش و پويايي می باشد.
تاریخ : شنبه 21 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري، حجت‌الاسلام و المسلمين نکونام 18 اسفندماه از بخش‌هاي مختلف مجتمع آموزشي تحقيقاتي جهاددانشگاهي استان از جمله سايت‌ها، کتابخانه، کلاس‌هاي آموزشي، مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي، مراکز تخصصي و پژوهشي و ساختمان اداري بازديد کرد.
حجت‌الاسلام نکونام در اين ديدار ضمن تشکر و قدرداني به خاطر فعاليت‌هاي انجام شده در جهاددانشگاهي استان، بر انجام کارهاي پژوهشي و تحقيقاتي کاربردي و مشارکت دادن دانشجويان دانشگاه‌هاي استان در طرح هاي مختلف تأکيد کرد.
وي با اشاره به ضرورت حضور جهاد در همه حوزه‌ها، اظهار کرد: زماني که حرف از جهاد است چيزي که تبلور پيدا مي‌کند تلاش و پويايي است که ديده شود.
همچنين نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري، در سخنان خود در ويژه برنامه تقدير از برترين‌هاي مسابقه کتاب‌خواني جرعه‌هاي ناب انديشه گفت: دانشجويان شرکت‌کننده در مسابقه جرعه‌هاي ناب انديشه جواناني دغدغه‌مند هستند و طرح جوانان و سبک زندگي بايد به يک گفتمان تبديل شود.
وي با تأکيد بر جهادي کار کردن در همه عرصه‌ها، تصريح کرد: عرصه‌هاي اقتصادي، نوآوري، فرهنگي، اصلاح همه‌جانبه و سبک زندگي عرصه‌هايي هستند که اسلام در اختيارمان گذاشته است و ما بايد براي مراقبت و پيشرفت در آن‌ها به صورت جهادي و نوآورانه تلاش کنيم.

دهمین اردوی منطقه‌ای "طریق جاوید" به میزبانی جهاددانشگاهی همدان برگزار می شود
دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران