امروز يكشنبه 02 مهر 1396 -

بازدید نمایندگان بسیج مهندسین و کشاورزان از گلخانه گیاهان دارویی جهاددانشگاهی ایلام

جمعی از نمایندگان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی و تعدادی از کشاورزان پیشرو از گلخانه گلخانه گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی ایلام بازدید کردند.
تاریخ : چهار شنبه 18 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام، به منظور آشنایی با تکثیر، کشت نشاء و قلمه گیاهان دارویی نمایندگانی از سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان همراه با تعدادی از کشاورزان فعال و پیشرو بخش چوار برای توسعه کشت گیاهان دارویی چهارشنبه، 11 اسفندماه از گلخانه گیاهان دارویی این واحد بازدید کردند.
در این بازدید علی فرضی‌نژاد مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام در مورد نحوه کاشت و تکثیر گیاهان دارویی در گلخانه و همچنین روند انتقال این گیاهان به مزرعه توضیحاتی ارایه کرد.
در ادامه قرار شد تا اواخر اسفند و بر اساس شرایط آب و هوایی منطقه کشت گیاهان دارویی در سطح 3 هکتار از مزارع بخش چوار اجرا شود.

کاروان اربعین