امروز سه شنبه 30 آبان 1396 -

مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه پروانه بهره برداری اخذ کرد

مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و تحقیقات سلول‌های بنیادی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه از اخذ پروانه بهره برداری این از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد.
تاریخ : سه شنبه 17 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، فاطمه شاه‌رضایی با بیان اینکه دو پژوهشگاه "رویان" و "ابن سینا" از مراکز پیشروی کشور در درمان ناباروری هستند، گفت: هر دو این مراکز وابسته به جهاددانشگاهی هستند و با هدف انتقال دانش این مراکز پیشرفته به استان تصمیم بر این شد تا مرکز درمان ناباروری و تحقیقات سلول‌های بنیادی جهاد دانشگاهی در کرمانشاه نیز راه‌اندازی شود.
شاه رضایی با اشاره به اهمیت مسأله درمان ناباروری، جلوگیری از تردد زوج‌های نابارور استان به استان‌های دیگر جهت درمان را از اهداف راه‌اندازی این مرکز عنوان کرد و افزود: قطعا با راه‌اندازی این مرکز در استان زوج‌های نابارور مجبور نیستند برای درمان به مراکز دیگر مراجعه کنند و در کرمانشاه درمان آنها با استفاده از دانش روز پژوهشگاه‌های "رویان" و "ابن سینا" انجام می‌شود.
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه بر اساس آمار از هر پنج زوج یک زوج نابارور است، گفت: متاسفانه به دلیل عواملی از جمله استرس‌های مربوط به جنگ تحمیلی و نیز آلودگی هوا، درصد ناباروری در استان های غربی کشور از جمله کرمانشاه از میانگین کشوری هم بالاتر است و همین بالابودن آمار ناباروری استان نیز یکی از دلایلی شد که برای راه‌اندازی این مرکز در استان اقدام کردیم.
وی با بیان این که کارهای این مرکز به صورت تیمی انجام می‌شود، گفت: تمام مشاوره‌ها و درمان‌های ناباروری در خود مرکز به صورت یکجا انجام می‌شود و در این مرکز سه تیم متخصص زنان و زایمان، جنین شناسی و اورولوژی در کنار هم کار می‌کنند تا نیازی به مراجعه زوج‌های نابارور به تخصص‌های گوناگون نباشد.
شاه رضایی افزود: به زودی خدمات رسانی کلینیک های مشاوره‌های تغذیه، روانشناسی و ژنتیک فعال می‌شود.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه