امروز يكشنبه 02 مهر 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری؛ لوح تقدیر فعالیت های علمی بین المللی به پارک علم و فناوری کرمانشاه اهدا شد

در هفتمین نشست هم اندیشی معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی و پارک های علم و فناوری که امروز (سه شنبه 17 اسفند ماه) در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، لوح تقدیر فعالیت های علمی بین المللی به پارک علم و فناوری کرمانشاه اهدا گردید.
تاریخ : سه شنبه 17 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه، پارک علم و فناوری کرمانشاه در این نشست لوح تقدیر فعالیت های علمی بین المللی در سال ۱۳۹۴-۱۳۹۵ را دریافت کرد. همچنین دانشگاه صنعتی اصفهان، حکیم سبزواری، رازی کرمانشاه، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران و پارک فناوری پردیس موفق به دریافت این لوح شدند.
در این نشست، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه علوم پایه زنجان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان دانشگاه های برتر در حوزه بین الملل تقدیر و پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی، پژوهشگاه دانش های بنیادی و پارک علم و فناوری استان فارس به عنوان پژوهشگاه و پارک های علم و فناوری برگزیده معرفی شدند.
از سوی دیگر پارک علم و فناوری پردیس که زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیت می کند به دلیل ارایه خدمات ارزنده علمی در کشور موفق به دریافت نشان برگزیده افتخاری ویژه شد.

کاروان اربعین