امروز جمعه 04 فروردين 1396 -

تقدیر سازمان جهادکشاورزی استان قزوین از عملكرد مركز خدمات تخصصي توسعه تكنولوژي

مدیر آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین با اعطای تقدیرنامه ای از فعالیت ها و تلاش های متخصصان مرکز خدمات تخصصی توسعه تکنولوزی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف تقدیر کرد.
تاریخ : دوشنبه 16 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، مدیر آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین با اعطای تقدیرنامه ای از فعالیت ها و تلاش های متخصصان مرکز خدمات تخصصی توسعه تکنولوزی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف در اجرای موفق دو پروژه در زمینه ی "نظارت، بازرسی و کنترل کیفیت لوله های پلی اتیلن و ورق های عایق رطوبتی" تقدیر کرد.
در بخشی از این تقدیرنامه ها خطاب به مهندس علی مهدی زاده مدیر مرکز خدمات تخصصی توسعه تکنولوژی آمده است:
اینک که به یاری پروردگار و تلاش کلیه همکاران محترم، اجرای قرارداد با موضوع نظارت، بازرسی و کنترل کیفیت لوله های پلی اتیلن و ورق های عایق رطوبتی، به اتمام رسیده است، بدینوسیله ضمن اعلام رضایت از تلاش و مساعی موثرخدمات صادقانه و زحمات بی شائبه جنابعالی و همکارانتان در اجرای این طرح سپاسگزاری و قدردانی نموده، امید است با استعانت از خداوند منان در تمام امور موفق باشید.

توصیه های سفر