امروز يكشنبه 02 مهر 1396 -

در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف؛ اجرای طرح «ارایه مدل توسعه اکولوژی صنعتی در شهرک های صنعتی با رویکرد ارزیابی چرخه حیات» آغاز شد

اجرای این طرح توسط معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی به گروه اکولوژی صنعتی پژوهشکده توسعه تکنولوژی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف واگذار گردیده است.
تاریخ : يكشنبه 15 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، دکتر جواد کاظم زاده خوئي گفت: در این طرح با استفاده از آنالیز جریان مواد که یکی از مهمترین مفاهیم اکولوژی صنعتی است، مدل توسعه ای اکولوژی صنعتی با رویکرد ارزیابی چرخه حیات در شهرک های صنعتی کشور ارایه می شود.
مجری طرح اضافه نمود که ارایه مدل توسعه ای برای نخستین بار در کشور انجام می شود و در نهایت باعث صرفه جویی در مواد اولیه مصرفی، انرژی مصرفی و همچنین کاهش پسماند تولیدی خواهد شد.
این طرح در مدت زمان 10 ماه و در گروه پژوهشی اکولوژی صنعتی با مدیریت دکتر کاظم‌زاده خوئی اجرا می‌شود.

کاروان اربعین