امروز شنبه 29 مهر 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

به همت پارک علم و فناوری کرمانشاه؛ کارگاه "معرفی برنامه حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان" برگزار شد

کارگاه "معرفی برنامه جامع حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان" 27 بهمن ماه با حضور نمایندگان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سالن اجتماعات علامه طباطبایی جهاددانشگاهی کرمانشاه برگزار شد.
تاریخ : يكشنبه 01 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، در ابتدای این کارگاه مهندس منصور شهبازیان دبیر کمیته دانش بنیان پارک علم و فناوری کرمانشاه با اشاره به مصوبه 41 سال 90 شورای عالی اشتغال در راستای حمایت شرکت های دانش بنیان اظهار داشت: در استان کمیته "طرح های دانش بنیان" از همان ابتدا تشکیل و کار خودش را آغاز کرد، این در حالی بود که در تماس ما با سایر استان ها عموماً درباره شکل گیری این کمیته اظهار بی اطلاعی می شد.
وی گفت: در سال 91 وزارت علوم بعد از تصویب آیین نامه اجرایی، دستورالعملی را ابلاغ کرد که طبق آن در استان کرمانشاه شورای کارگزاری وضعیت صلاحیت شرکت های دانش بنیان برای 3 استان کردستان، ایلام و کرمانشاه تشکیل شد.
وی با اشاره به این موضوع  که هم اکنون 54 شرکت دانش بنیان در استان فعال هستند و حوزه فعالیت  36 در صد از شرکت های حاضر در پارک علم وفناوری کرمانشاه در زمینه سخت افزار، نرم افزار، برق قدرت و الکترونیک است، اظهار داشت: شركت‌هاي دانش‌بنيان در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا، شرکت‌های تولید کننده کالا و خدمات دانش‌بنیان و شرکت‌های صنعتی (دارای فعالیت دانش‌بنیان) در حال فعالیت هستند که درحال حاضراغلب شرکت‌های دانش بنیان پارک علم وفناوری کرمانشاه به صورت نوپا فعالیت می کنند و به مرور زمان باید تعیین وضعیت شوند.
در ادامه این کارگاه ژاله مجیب مدیرکل سابق پارک ها و مراکز رشد علم و فناوری و مسئول نظارت بر ارزیابی کل پارک ها و مراکز رشد کشور با اشاره به سابقه طولانی خود در این حوزه اظهار داشت: از تعداد 54 شرکت دانش بنیان در پارک علم وفناوری کرمانشاه تعداد 50 شرکت به صورت نوپا در حال فعالیت هستند که این نسبت به استان های دیگر تعداد بالایی محسوب می شود و این  باید با برنامه ریزی مدیران پارک مورد بررسی قرار گیرد زیرا این شرکت ها نمی توانند همیشه در وضعیت نوپا قرار گیرند.
وی ارایه خدمات تخصصی در پارک های علم وفناوری را با ایجاد شبکه های همکاری ضرورت ونیاز امروز پارک ها دانست وافزود: ما به شبکه سازی توجه چندانی نداشتیم و این مهم می تواند با حضور اعضای  شرکت های حاضر در پارک و با توجه به توانایی های انها به  شکل مطلوبی صورت پذیرد.
وی مدیریت دولتی برای ایجاد این نوع شبکه سازی‌ها را علی رغم تلاش های صورت گرفته مفید ندانست و اظهار داشت: ایجاد سازمان های مردم نهاد(سمن) راه مناسبی برای ایجاد این شبکه ها است و استفاده از ظرفیت های مناسب این سازمان ها می تواند با توجه به ساختار غیردولتی آن به شرکت ها کمک کند.
در ادامه این کارگاه نمایندگان معاونت علمی ریاست جمهوری به تشریح سه حوزه کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری،توسعه خدمات تجاری سازی و مالکیت فکری مطالب خود را به حاضرین در این کارگاه ارایه دادند.

مرز پرگهر
کاروان اربعین