امروز شنبه 09 ارديبهشت 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

تور مشترک فناورانه پارک علم و فناوری و دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد

پارک علم و فناوری و دانشگاه صنعتی کرمانشاه تور نیمروزه فناورانه، ویژه اعضا هیات علمی و دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه را برگزار کردند.
تاریخ : يكشنبه 01 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، در جریان این تور که روز دو شنبه 25 بهمن ماه سال جاری برگزار شد، دانشجویان و اعضا هیات علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه از کارگاه های فعال سوله چشمه سفید و شرکت های مستقر در آن بازدید به عمل آوردند.
هدف از برگزاری این  تور که مسوولیت هدایت آن را مهندس سید مهدی میر معینی، از مدیران پارک علم وفناوری بر عهده داشت، آشنایی دانشجویان با پروسه خلق ایده، تبدیل ایده به محصول و در نهایت تجاری سازی محصول بر اساس حمایتهای مالی و معنوی پارک و مراکز رشد بود.
همچنین در جریان این تور دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی از شرکت های کار آفرین برتر ملی سال های 93، 94 و 95 و فناور برتر سال 95 بازدید به عمل آوردند. فناوران کاشت زاگرس به مدیر عاملی مازیار نامداری، جهان باتری غرب به مدیر عاملی مهدی قاسمی، رهاورد ابزار یدک به مدیر عاملی رضا امیری، ساروج پلیمر ایرانیان به مدیر عاملی سهراب یوسفشاهی و شرکت مهر فناوران تابش به مدیرعاملی رویا چهری از جمله شرکت های مورد بازدید در جریان این تور بودند.
تیم یاد شده در ادامه از مرکز رشد ICT پارک علم و فناوری و شرکت های تابعه شامل داده پرداز پرشیا سافت، پیشگامان ایده نگار زاگرس، آتیه سازان الکترونیک، سانا صنعت ماندگار، سایه خورشید و داده پرداز آکسون  بازدید کردند.
در پایان این تور نیمرزه که با بازدید دانشجویان و اعضای هیات علمی از مجموعه شتاب دهنده تیک کرمانشاه همراه بود، دکتر معصومه خان احمدی سرپرست پارک کرمانشاه، گزارش مختصری از فعالیت های پارک و فرایندهای حمایتی این مجموعه و مراکز رشد تابعه را ارایه داد. پارک علم و فناوری کرمانشاه قصد دارد در بلند مدت، تورهای فناورانه را به صورت تخصصی و متناسب با رشته های مختلف تحصیلی دانشجویان برگزار کند.
پارک علم و فناوری کرمانشاه پس از آغاز و برگزاری  برنامه ایده کمپ مبادرت به برگزاری این تور فناورانه نمود. هدف از تمامی برنامه های یاد شده تقویت و ارتقا زیست بوم فناورانه در استان است.
پارک یاد شده در جریان برگزاری برنامه ایده کمپ که در آذر ماه سال جاری برگزار شد تلاش نمود تا دانشجویان را با نحوه ارایه حمایتهای مختلف و خدمات مراکز رشد آشنا کند. هدف از برگزاری این رویداد آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان و علاقه مندان با خدمات پارک علم وفن آوری و نیز جذب و پذیرش، ثبت اختراع و پتنت خارجی، تجاری سازی محصولات دانش بنیان و توسعه ایده بود.
همچنین پارک علم و فناوری کرمانشاه قصد دارد تا با برگزاری برنامه ایده شو در اردیبهشت سال آینده به دانشجویان و فارغ التحصیلان و صاحبان ایده این فرصت را بدهد تا ایده های خود را در جریان رویداد مطرح کنند. در پایان این رویداد نفرات برتر در اولویت جذب در مراکز رشد پارک علم و فناوری قرار خواهند گرفت.