امروز شنبه 29 مهر 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و پارک علم و فناوری کرمانشاه

تفاهم نامه همکاری بین اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و پارک علم و فناوری کرمانشاه منعقد شد.
تاریخ : يكشنبه 01 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، موضوع این تفاهم نامه توسعه و ارتقا همکاری بین اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات از یک سو و پارک علم و فناوری کرمانشاه از سوی دیگر در زمینه بهره برداری از مراکز سه گانه "مرکز شتابدهنده" ، "مرکز توانمند سازی و تسهیل گری کسب و کارهای نو پای  فاوا" و "مرکز توسعه بازی های رایانه ای و انیمیشن" در استان کرمانشاه است.
در این تفاهم نامه آمده است که پارک علم و فناوری کرمانشاه می بایست فضای مورد نیاز و زیرساخت های لازم برای تجهیز مراکز یاد شده را فراهم کند و از سوی دیگر اداره کل ICT استان نیز می بایست هماهنگی های لازم برای شروع پروژه را به عمل آورد.
این تفاهم نامه در هفت ماده و دو نسخه تنظیم شد و در نهایت به امضای شهریار بهنیا مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه و معصومه خان احمدی سرپرست پارک علم و فناوری استان کرمانشاه رسید.

مرز پرگهر
کاروان اربعین