امروز جمعه 04 فروردين 1396 -

انتشار شماره جديد فصلنامه علمي – پژوهشي گياهان دارويي

ويژه‌نامه شماره دهم فصلنامه گياهان دارويي (ضميمه زمستان 1395) منتشر شد.
تاریخ : شنبه 30 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی، اين شماره داراي 17 مقاله علمي – پژوهشي همچون "اثر آنتی‌اکسیدان‌ها و محیط کشت بر بیوسنتز ترکیبات فنلی محدودکننده رشد ..."، "بررسی کیفی و کمی هورمون‌های براسینواستروئیدی بوسیله‌ی دستگاه کروماتوگرافی ...." و ... مي‌باشد.
محققان و دانشگاهيان مي‌توانند مقالات فارسي و انگليسي خود را از طريق سايت www.jmp.ir به دفتر فصلنامه گياهان دارويي جهاددانشگاهي ارسال نمايند.
گفتنی است، فصلنامه گياهان دارويي داراي رتبه علمي – پژوهشي از كميسيون نشريات علوم پزشكي كشور مي‌باشد. همچنين اين فصلنامه موفق به كسب رتبه اول در بين نشريات مصوب فارسي وزارت بهداشت در بيست و دومين جشنواره تحقيقاتي علوم پزشكي رازي شد و در سايت‌هاي علمي معتبر از جمله Chemical Abstract، Scopus، SID،(ISC)  Srlst و ... نمايه مي‌شود.

توصیه های سفر