اخبار

معرفی پروژه انجام خدمات مشاوره علمی و کارشناسی جهت پروژه و زیر پروژه های طرح افزایش سرمایه و ارتقا علمی و فناوری شرکت ملی نفت ایران MC . گالری

انجام خدمات مشاوره علمی و کارشناسی جهت پروژه و زیر پروژه های " طرح سرمایه افزایش و ارتقاء علمی و فناوری شرکت ملی نفت ایران" (MC) کارفرما: شرکت ملی نفت ایران

ادامه مطلب
گزارش اجرایی کارگاه آموزشی تخصصی "تحقیقات و تدوین تحقیقات وتدوین استراتژی اثربخشی در پروپوزالها"

کارگاه آموزشی تخصصی "تحقیقات و تدوین تحقیقات و تدوین استراتژی اثربخشی در پروپوزالها" با همکاری جهاددانشگاهی واحد تربیت مدرس و دانشگاه یورک کانادا برگزار شد . به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد تربیت مدرس، کارگاه مشترک این واحد با دانشگاه یورک کانادا پیرامون موضوع اثربخشی تحقیقات در حوزههای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی برگزار شد . بشیر پرویزی معاون فرهنگی و سرپرست معاونت آموزشی این واحد هدف از برگزاری کارگاه را آشنایی اساتید و دانشجویان و کارشناسان و مدیران حوزههای پژوهشی علاقهمند به آشنایی با آخرین روندها، قوانین و سیاست گذاریهای پژوهشی با آخرین استراتژی اثر بخشی در پروپوزالها عنوان کرد.

ادامه مطلب