"تماس یار" راهنمای تلفن جهاددانشگاهی رونمایی شد

۱۱ تیر ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۸ کد : ۸۶۱ عمومی تاپ خبر
اداره کل روابط عمومی جهاددانشگاهی با همکاری جهاددانشگاهی زنجان امروز ۱۱ تیر اپلیکیشن اندرویدی تلفن همراه "تماس یار" (کامل ترین اطلاعات تماس با واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی) را رونمایی و عرضه کرد.
"تماس یار" راهنمای تلفن جهاددانشگاهی رونمایی شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی،‌اداره کل روابط عمومی این نهاد با همکاری جهاددانشگاهی زنجان امروز 11 تیر اپلیکیشن اندرویدی تلفن همراه "تماس یار" (کامل ترین اطلاعات تماس با واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی) را رونمایی و عرضه کرد.

از ویژگی های این اپلیکیشن می توان به دو کاربرد آفلاین و آنلاین،‌ امکان بروزرسانی مستمر و داشتن نسخه ویژه مدیران ستادی و استانی با دسترسی به تلفن های همراه اشاره کرد.

هم اکنون این برنامه کاربردی را می توانید از طریق لینک زیر توسط گوشی همراه خود دانلود نمایید:
دانلود تماس یار

گفتنی است، این برنامه از طریق سایت جهاددانشگاهی بخش اعلانات نیز قابل دانلود است.

نظر شما :