امضای تفاهم نامه همکاری بین سازمان جهاددانشگاهی و سازمان نظام مهندسی معدن خراسان رضوی
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، این تفاهم نامه بین دکتر مسعود گلستانیپور معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی خراسان رضوی و مهندس حسین نکاحی رییس سازمان نظام مهندسی معدن خراسان رضوی به امضا رسید.
این تفاهم نامه در 6 ماده و دونسخه با هدف بهرهگیری از تخصصهای علمی، تحقیقاتی و کاربردی متقابل در زمینه کانهآرایی، استخراج، متالورژی و فراوری مواد معدنی به امضا رسید.
همکاری و تبادل نظر در جهت بر آورده نمودن نیازهای آموزشی، پژوهشی طرفین در چارچوب توافقات، ایجاد ارتباط و تبادل اطلاعات علمی، تحقیقاتی در چارچوب قوانین و مقررات، بهرهمند شدن طرفین از امکانات یکدیگر از قبیل توانمندیهای فکری، تجربی، پژوهشی، آموزشی و آزمایشگاهی مطابق ضوابط منعقده، از موضوعات این تفاهم نامه است.
راهاندازی تیم های تحقیقات کاربردی و مشاورهای، منطبق با هدف اجرای تحقیقات کاربردی منجر به تولید دانش فنی، همکاری در انتشار نتایج حاصل از تحقیقات مشترک در منابع و مجامع معتبر علمی و تأسیس یک پژوهشکده یا مرکز تحقیقات مشترک با عنوان متالورژی و فراوری مواد معدنی از دیگرموضوعات این تفاهم نامه است.
مهندس حسین نکاحی در حاشیه امضای تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی و سازمان نظام مهندسی معدن استان، تصریح کرد: با توجه به این که وزنه اقتصادی بخش صنعت و معدنی استان بسیار سنگین است به طوری که این استان به لحاظ غنای معادن بعد از کرمان دومین استان کشور است، متاسفانه رویکرد علمی و استفاده از ظرفیتهای مراکز علمی همچون جهاددانشگاهی در این بخش بسیار ضیعف است
وی در ادامه تاکید کرد: با توجه به ظرفیتهای بسیار خوب جهاددانشگاهی در حوزه مواد و متالورژی، همکاری بین این سازمان و سازمان نظام مهندسی استان تاثیرات مثبتی را بخش صنعت و معدن استان به هرماه خواهدداشت.
رییس سازمان نظام مهندسی معدن خراسان رضوی مهمترین شرط اجرایی همکاری این سازمان و مراکز علمی همچون جهاددانشگاهی را مرکز زدایی عنوان کرد.
نکاحی اظهار کرد: بهرهوری از معادن، معافیتهای قابل استفاده برای بخش معدن و استفاده از دانش در بخش صنعت و معدن، از جمله موضوعات تفاهم نامه بین جهاددانشگاهی خراسان رضوی و سازمان نظام مهندسی معدن استان است.
همچنین دکتر مسعود گلستانی پور، معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی خراسان رضوی به رویکرد فناورانه و نیاز محور به صنعت اشاره کرد و ظرفیتهای مختلف این سازمان را در زمینه فرآوری، ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از خام فروشی، ارتقاء تجهیزات و استحصال عناصر گرانبها از ضایعات معدن برشمرد.
وی به ظرفیتهای جهاددانشگاهی خراسان رضوی در حوزه مواد و متالورژی اشاره و تصریح کرد: این سازمان میتواند تخصصهای علمی، تحقیقاتی و کاربردی را به معادن استان ارائه دهد.
معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: جهت پیشبرد تفاهم نامه مقرر گردید کارگروه مشترکی از متخصصین دو سازمان تشکیل شود.
نظر شما :