بازدید استاندار کرمانشاه از نمایشگاه «دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان»
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کرمانشاه، استاندار جدید کرمانشاه امروز (۱۴ اذرماه) از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان کرمانشاه که به همت پارک علم و فناوری استان برپا شده است بازدید کرد.
دکتر منوچهر حبیبی در این بازدید که در روز پایانی نمایشگاه برگزار شد و بیش از دو ساعت به طول انجامید، ضمن آشنایی با دستاوردهای حوزه پژوهش و فناوری استان، با برخی چالشها و مشکلات شرکتهای فناور و دانش بنیان فعال در این حوزه هم آشنا شد.
نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار امسال استان با حضور بیش از 30 دانشگاه، دستگاه اجرایی، ساختارهای فناورانه از جمله پارک های علم وفناوری، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی برگزار و بیش از 330 محصول فناورانه و پژوهشی در آن عرضه شد
این نمایشگاه از 12 آذرماه آغاز به کار کرده و امروز 14 آذرماه به کار خود پایان داد.
منوچهر حبیبی، در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان، کلید هر شناختی را پژوهش دانست و اظهارکرد: معتقدم هرکاری، هر موضوعی و هر فعالیتی که مبنای آن پژوهش نباشد، محکوم به شکست خواهد بود.
وی افزود: پژوهش را به عنوان یک اصل اساسی و کلیدی در کارها و تصمیم گیریها باید دخالت دهیم.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: پژوهش تبدیل دانش به تکنولوژی است و در شرایط کنونی جهان ما نیز باید متناسب با پیشرفت دنیا خود را مجهز به بحث پژوهش و تکنولوژی روز کنیم.
وی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم از قافله علم و دانش در دنیا عقب نمانیم، باید پژوهش را به صورت جدی در اولویت قرار دهیم و شرکتهای دانش بنیان که در این حوزه فعال هستند مورد توجه بیشتری قرار گیرند.
حبیبی با بیان اینکه از شرکتهای دانش بنیان حمایت جدی میکنیم، گفت: در تلاش هستیم تا فعالیت و دستاوردهای شرکتهای دانش بنیان را به سازمانهای دولتی و بخش خصوصی معرفی کنیم تا نهایت استفاده را از ظرفیتهای این شرکتها داشته باشند.
وی با تاکید براینکه شرکتهای دانش بنیان دیگر از مرحله خطا و آزمون گذشتهاند و باید به نتایج کار آنها اعتماد کرد، افزود: امروزه شرکتهای دانش بنیان در حوزههای مختلف حرکتهای بسیار خوبی داشتهاند و در کرمانشاه نیز شرکتهای دانش بنیان پیشرویی داریم.
استاندار کرمانشاه در ادامه به بازدید خود از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کرمانشاه که به همت پارک و علم و فناوری استان برپا شده شاره کرد و گفت: بسیار خرسندم که با این ظرفیتها در بخشهای مختلف آشنا شدم و قطعا حمایتهای لازم را به صورت جدی از این شرکتها خواهیم داشت.
وی ادامه داد: اولین بازدید خود را در جایگاه استاندار به عنوان نماینده عالی دولت در استان از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار داشتم و خرسند شدم که شرکتهای توانمندی در این نمایشگاه حضور داشتند و کارهای جدیدی ارائه دادند.
حبیبی تصریح کرد: دستاوردهای عرضه شده در این نمایشگاه متناسب با پتانسیلها و قابلیتهای استان در حوزههایی همچون کشاورزی و صنعت است که جای تقدیر دارد.
وی با بیان این که تلاش میشود تا چنین نمایشگاههایی در سطح استان بیشتر برپا شود، خاطرنشان کرد: هدف از این اقدام شناخت و معرفی بیشتر شرکتهای دانش بنیان استان به سرمایه گذاران، واحدهای تولیدی و بخش خصوصی است تا از ظرفیت آنها استفاده کنند.
استاندار کرمانشاه یادآورشد: مبنای فعالیت شرکتهای دانش بنیان علم روز است و میزان خطا و اشتباه در آنها به حداقل رسیده، لذا بخش خصوصی با کمک گرفتن از این شرکتها میتواند توفیقات بیشتری را در حوزههای کاری خود بدست آورد.
وی گفت: با بکارگیری ظرفیت شرکتهای دانش بنیان، صرفه جویی در هزینهها، بالا رفتن سرعت کار و استفاده از تکنولوژی های روز را خواهیم داشت، به همین دلیل طبق ماموریت دولت به استانداران ما نیز در کرمانشاه از این شرکتها حمایت ویژه خواهیم داشت.
بسیاری از مسوولان و مدیران از جمله معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه، رییس دانشگاه رازی، فرماندار کرمانشاه، شهردار کرمانشاه، مدیرکل فنی و حرفه ای و مدیرکل آب منطقه ای، مدیرکل اقتصاد و دارایی استان و ... از این نمایشگاه بازدید کردند.
گفتنی است، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه و رییس پارک علم و فناوری در روز پایانی نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان با حضور در غرفه ها، از شرکت کنندگان در این نمایشگاه تقدیر کردند.
همچنین در جریان برگزاری این تقدیر، «غرفه های برتر» در چهار بخش دانشگاهی و ساختارهای فناورانه، دستگاههای اجرایی، شرکتهای دانش بنیان و نگاه بازدیدکنندگان معرفی و از آنها تجلیل شد.
در بخش غرفههای برتر حوزه دانشگاهی و ساختارهای فناورانه دانشگاه رازی، پارک علم و فناوری استان و دانشگاه صنعتی به عنوان غرفههای برتر این حوزه معرفی شدند.
در بخش دستگاه های اجرایی هم غرفههای مرکز تحقیقات منابع طبیعی و کشاورزی، اداره کل صنعت معدن و تجارت استان، شهرداری کرمانشاه و شرکت آب منطقه ای به عنوان غرفههای برتر معرفی شدند.
در بخش دانش بنیانها نیز شرکت فناوران دارویی سام از دانشگاه رازی، شرکت دانش زیست دریا از پارک علم و فناوری استان کرمانشاه، شرکت ماشین سازی سوبار از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و شرکت ویرا پرداز بینا از دانشگاه صنعتی به عنوان شرکتهای برتر در این نمایشگاه معرفی شدند.
همچنین اداره کل آموزش و پرورش هم توانست عنوان غرفه برتر از نگاه بازدیدکنندگان را در این نمایشگاه از آن خود کند.
نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان کرمانشاه به همت پارک علم و فناوری استان کرمانشاه و با حضور بیش از ۳۰ دستگاه اجرایی، دانشگاه، ساختارهای فناورانه و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی از دوازدهم تا چهاردهم آذر ماه برگزار شد.
نظر شما :