جزییات شرکت در جشنواره‌ی «حرکت» دانشگاه علم‌وفرهنگ

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۰ کد : ۷۷۸۶ فرهنگی تاپ خبر
جشنواره حرکت، رویدادی ملی است که هر ساله برای رقابت، عرضه و نمایش دستاوردهای برتر علمی دانشجویان در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، پژوهشگاه ها و سایر مراکز علمی برگزار می گردد.
جزییات شرکت در جشنواره‌ی «حرکت» دانشگاه علم‌وفرهنگ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم  فرهنگ، معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ قصد دارد با همکاری شورای دبیران انجمن های علمی دانشجویی این دانشگاه برای اولین بار این جشنواره را در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار کرده و دستاوردهای برتر علمی.دانشجویان را به جشنواره ملی حرکت معرفی کند.
حوزه های رقابتی در این جشنواره محتوای دیجیتال، کتاب، اختراع، کارآفرینی و شرکت کنندگان، گروه های دانشجویی و یا دانشجویان به صورت فردی است.
 
شرایط ارسال آثار
الف) هر اثر باید گزارشی از فعالیت ها یا دستاوردهای علمی در حوزه رقابتی مربوطه باشد.
ب) فعالیت های گزارش شده باید مستقل از برنامه آموزشی و پژوهشی دانشگاه و حاصل کار دانشجویان و یا با مشارکت اساتید دانشگاه صورت گرفته باشد.
پ) هر گروه دانشجویی یا دانشجو تنها در یک حوزه می تواند آثارخود را ارسال نماید. آثار ارسالی که هر یک از شرایط فوق را نداشته باشند، در هر مرحله از جشنواره توسط دبیرخانه حذف خواهند شد. 
دانشجویان علاقه مند می توانند آثار و دستاوردهای خود را در 4 حوزه رقابتی نام برده شده تا تاریخ  26/2/98 به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. آثار دانشجویان در جشنواره حرکت که از 23 اردیبهشت دریافت می‌شود  و پس از داوری نهایی، طرح های برتر به آیین اختتامیه جشنواره حرکت در تاریخ 30/2/98 راه پیدا خواهد کرد. آدرس دبیرخانه: بلوار اشرفی اصفهانی، نرسیده به پل اتوبان همت، خیابان شهید قموشی، خیابان بهار، خیابان هما، دانشگاه علم و فرهنگ
گفتنی است، محتوای دیجیتال: کلیه فعالیت های علمی در قالب وب سایت، شبکه های اجتماعی، نرم افزارهای کاربردی سامانه های هوشمند و اینترنت اشیاء، بازی های رایانه ای، اینفوگرافیک، فیلم و (بجز کتاب و نشریات الکترونیکی) در شمول این حوزه قرار می گیرند.  .
ب) کتاب: کلیه کتاب های چاپی و الکترونیکی در شمول این حوزه قرار می گیرند : شرایط اختصاصی این حوزه به شرح زیر است .کتاب باید مجوز انتشار از مراجع ذیصلاح کشور داشته باشد- .ترجمه یا تالیف کتاب باید حاصل کار دانشجویی و اسامی افراد روی جلد کتاب باشد- .محتوای کتاب باید صرفا رویکرد علمی داشته باشد- 
 ج) اختراع: هر نوع فعالیت علمی که نتیجه فکر فرد یا افراد است و برای اولین بار فرایند یا فرآوردهای خاص را ارائه می کند و مشکلی را در یک حرفه، فن، فناوری، صنعت و مانند آنها را حل می نماید در شمول این حوزه قرارمی گیرد. :شرایط اختصاصی این حوزه به شرح زیر است اختراع باید به ثبت رسیده و گواهی های لازم را داشته باشد. ارائه گواهی در گزارش الزامی می باشد. تاریخ گواهی- .ثبت اختراع باید در بازه زمانی جشنواره باشد . اختراع باید حاصل کار دانشجویی و اسامی افراد در گواهی ثبت اختراع درج شده باشد-  
د) کارآفرینی: کلیه فعالیت هایی که منجر به طرح ایده و یا عملی شده است که در آن امکان کسب درآمد مستمر و متناوب برای چند نفر فراهم شده باشد، ایده یا عمل کار آفرینی محقق شده است و در شمول این حوزه رقابتی قرار می گیرد.  :شرایط اختصاصی این حوزه به شرح زیر است -کارآفرینی باید مورد تایید و حمایت مرکز رشد یا پارک علم و فناوری دانشگاه باشد و یا به عنوان شرکت ثبت شده باشد. .کار آفرینی باید حاصل کار دانشجویی باشد و مستندات لازم در این خصوص نیز ارائه شود.


نظر شما :