توسط جهاددانشگاهی خراسان شمالی؛
«دفتر تسهیل گری و توسعه محلی» در بجنورد افتتاح شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی ، ولی الله حیاتی، در آئین افتتاح این دفتر ایجاد دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی را گامی ارزشمند در راستای بهبود زندگی مردم در مناطق حاشیهای ذکر کرد و افزود: راهاندازی دفاتر تسهیلگری با هدف افزایش مشارکتهای اجتماعی است.
وی با اشاره به اینکه سه دفتر تسهیل گری و توسعه محلی در مناطق حاشیه شهر بجنورد افتتاح شد، اظهار کرد: هدف این است که این دفاتر پل ارتباطی بین مردم و دولت باشد.
وی افزود: در این دفتر چند کارشناس حضور دارند و مشکلات مردم این مناطق را رصد و به دستگاه های دولتی منعکس می کنند.
حیاتی ادامه داد: مردم نیز باید به این دفاتر کمک کنند و به آنها اطلاعات دقیق بدهند تا برای حل کاستی ها و کمبودها تلاش شود.
معاون استاندار خراسان شمالی گفت: نیازهای این مناطق احصا و اولویت بندی می شود تا با اعتباراتی که دولت می گذارد بخشی از مسائل و مشکلات مناطق حاشینه نشین در استان حل شود.
وی با تاکید بر همکاری دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و سایر دستگاه ها و ادارات برای مرتفع شدن مسائل و مشکلات محلات و ارتقای کیفیت زندگی در آنها، اظهار کرد: با همیاری دستگاه ها، مسائل اجتماعی، فرهنگی، عمرانی و زیرساختی رصد و انشاالله حل شود.
الهام آزادزاده مدیر دفتر تسهیل گری و توسعه محلی بجنورد نیز در این آئین گفت: هدف در این دفاتر بهروزی و ارتقای کیفیت زندگی در محلات حاشیه شهر است که با اتکا به ظرفیت اهالی محلات و معتمدان محلی برای جلب مشارکت و همفکری آنان به عنوان کنشگر اجتماعی با تاکید بر توانمندسازی آنان تلاش می شود.
وی افزود: با توجه به اینکه یکی از رسالت های کلان جهاددانشگاهی، تسهیل گری توسعه است این نهاد در این عرصه در سطح کشور ورود کرده و کارنامه خوبی نیز داشته است و در استان خراسان شمالی نیز با توجه به سبقه عملکرد این واحد در زمینه های آموزشی، پژوهشی، مهارت آموزی و توانمندسازی، ارائه خدمات کیفی در دستور کار است.
وی با اشاره به مشکل حاشیه نشینی در کشور و در استان خراسان شمالی اظهار کرد: بنا به آمار در شهرستان بجنورد 30 درصد جمعیت معادل 70 هزار نفر حاشیه نشین هستند که اقدام وزارت کشور در راستای راه اندازی دفاتر تسهیل گری ارزنده، و گامی موثر است.
آزادزاده اظهار کرد: مقرر است محلات صادقیه،حصار شیرعلی و نیروگاه بجنورد با جمعیتی بالغ بر 17 هزار نفر توسط این دفتر پوشش داده شود و کارشناسان حقوقی، روانشناسی، اقتصادی، اجتماعی، شهرسازی و مددکار اجتماعی آماده ارائه خدمات هستند.
در این مراسم پارسایی نماینده معتمدین محلی منطقه نیز به ارائه پیشنهادات و درخواستها پرداخت.
گفتنی است، علاوه بر این دفتر دو دفتر تسهیل گری و توسعه محلی در مناطق باقرخان و جوادیه بجنورد راه اندازی شد.
نظر شما :