برگزاری جلسه کمیته علمی رویداد «هم‌تابازار»/ ارایه راهکارهای نوآورانه مبتنی بر هوش‌مصنوعی در این رویداد

۱۹ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۹ کد : ۶۲۲۱۰ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
جلسه کمیته علمی رویداد «هم‌تابازار؛ نمایشگاه و هم‌اندیشی هوش‌مصنوعی، مکاترونیک و رباتیک- تجاری‌سازی و اقتصاد دانش‌بنیان» در سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی برگزار و بر ارایه راهکارهای نوآورانه مبتنی بر هوش‌مصنوعی در این رویداد تاکید شد.
برگزاری جلسه کمیته علمی رویداد «هم‌تابازار»/ ارایه راهکارهای نوآورانه مبتنی بر هوش‌مصنوعی در این رویداد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، جلسه کمیته علمی رویداد «هم‌تابازار؛ نمایشگاه و هم‌اندیشی هوش‌مصنوعی، مکاترونیک و رباتیک- تجاری‌سازی و اقتصاد دانش‌بنیان» امروز 19 شهریورماه در سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی با حضور شرکت های مختلف برگزار شد.

این رویداد با مشارکت دیجی‌نکست از بخش خصوصی و جهاددانشگاهی از بخش حاکمیتی و گروه سیناپتک در تاریخ ۲۴ تا ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۲ در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

در ابتدای این نشست سید مهرداد حسینی زیدآبادی مدیر رویداد«هم‌تابازار» با اشاره به این که این رویداد، جشنواره ای از رویدادهای مختلف است، گفت: ۸ برنامه متفاوت تعریف شده تا همزمان با این برنامه عرضه شود.

وی افزود: بخش‌های اصلی این برنامه «هم‌تابازار»، «همتاشو» و «هم‌اندیشی»، مسابقات مجازی «هکاتون»، برنامه‌های به‌هم‌رسانی «هم‌تایاب» و رویدادهای «هم‌تاپیچ» و برنامه‌های آموزشی و ترویجی «هم‌آموز» و «هم‌نشست» است.

مدیر رویداد«هم‌تابازار» ادامه داد: «هم‌تاشو» بزرگترین نمایشگاه تجاری و کاربردی محصولات و دستاوردهای فناورانه، محلی برای معرفی نیازهای فناورانه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در هوش‌مصنوعی خواهد بود و در بخش «هم‌اندیشی» نیز جامعه هوش مصنوعی و مکاترونیک و رباتیک یکدیگر را پیدا کرده و به همفکری با هم می پردازند تا نشست ها به صورت تعاملی باشد. این نشست های در سالن 1700 نفری برج میلاد برای 3 روز در 18 حوزه مختلف برگزار می شود.

وی با اشاره به این که هدف از برگزاری «هکاتون» در این رویداد شبکه‌سازی و شکل‌دهی به ارتباط میان افراد با پتانسیل و توانمند حوزه برنامه‌نویسی و رباتیک از داخل و خارج کشور است، از مدیران سازمان‌های بزرگ و ۵۰۰ شرکت برتر کشور خواست تا از این ابزار قوی و سریع در دستیابی به راهکارهای نوآورانه مبتنی بر هوش‌مصنوعی در سازمان خود استفاده کنند.

حسینی اظهار کرد:  بخش «هم‌تاپیچ» از یک سو به معرفی محصولات و دستاوردهای استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان ‌و فناور  اختصاص دارد و از سوی دیگر به نیازهای فناورانه شرکت‌ها بزرگ و سازمان‌ها پرداخته می‌شود و در نهایت سرمایه‌گذاران با دیدن هر دو طرف عرضه و تقاضای محصولات فناورانه سعی در تسهیل تجاری‌سازی این فناوری می شود.

وی افزود: «هم‌نشست» نیز مجموعه سمینارهایی برای آشنایی با چالش‌های تجاری‌سازی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی، مکاترونیک و رباتیک در حوزه های مختلف صنایع و خدمات و کشاورزی است و در بخش «هم‌آموز» نیز کارگاه‌هایی با حضور 30 نفر برای آموزش و مهارت‌آموزی در حوزه هوش مصنوعی، مکاترونیک و رباتیک برگزار می شود.

زیدآبادی گفت: «هم‌تایاب» هم شامل رویدادهای به‌هم‌رسانی شرکت‌های فناور با شرکت‌های بزرگ و سرمایه‌گذاران است و محلی برای عرضه و تقاضای محصولات فناورانه هوش‌مصنوعی، رباتیک و مکاترونیک خواهد بود.

در ادمه این نشست نیز هومن هوشیار دبیرکمیته کارگاه ها و نشست های این رویداد به ارایه گزارش و دستورالعمل رویدادهای آموزشی، علمی و ترویجی هم‌تابازار پرداخت.

وی افزود: نگاه به کارگاه های آموزشی در این رویداد نگاه ویژه‌ای است. همچنین نگاه به بخش آموزش علاوه بر ترویجی یک نگاه بلندمدت است.

در بخش دیگری از این نشست شرکت کنندگان به بیان دیدگاه‌های خود در رابطه با این رویداد پرداختند.


نظر شما :