انعقاد قرارداد اجرای طرح پژوهشی "ارزیابی تأثیرات اجتماعی-فرهنگی، اقتصادی، کالبدی، زیست محیطی و ترافیکی پارک گل ها

۲۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۶:۳۵ کد : ۶۰۳۲ پژوهشی
قرارداد طرح پژوهشی  " ارزیابی تأثیرات اجتماعی-فرهنگی، اقتصادی، کالبدی، زیست محیطی و ترافیکی پارک گل­ها" توسط مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران واحد جهاددانشگاهی همدان منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد همدان، مدیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران دفتر همدان از انعقاد قرارداد اجرای طرح پژوهشی " ارزیابی تأثیرات اجتماعی-فرهنگی، اقتصادی، کالبدی، زیست محیطی و ترافیکی پارک گل ها " به سفارش شهرداری منطقه 2 استان همدان خبر داد.

اعظم شکوری ضمن اعلام این خبر گفت: در پروژه پارک گل­های شهر همدان برای شناسایی علمی پیامدهای اجتماعی- فرهنگی، کالبدی، زیست محیطی و ترافیکی پروژه قبل از اجرا   باید از ارزیابی تأثیر ( پیوست­نگاری ) استفاده شود.

وی افزود: چنین ارزیابی انواع مختلف تأثیر (اجتماعی- فرهنگی، کالبدی زیست محیطی و ترافیکی)، ماهیت تأثیر (مثبت و منفی)، تأثیر پذیران مهم (اهالی منطقه و مجاور، سرمایه­گذاران، خانواده‌ها و شهروندان و...)، علل (برای مثال ایجاد پروژه باعث حفظ منطقه و جلوگیری از ساختمان سازی می‌شود) و شدت تأثیر (زیاد و یا کم) را به خوبی مشخص می‌کند .

شکوری در ادامه گفت: بررسی ابعاد مختلف این پروژه ، تصمیم‌گیران را کمک می کند تا با شناسایی نقاط قوت و ضعف پروژه  در خصوص  اجرا و یا عدم اجرای طرح تصمیم گیری کنند و همچنین آمادگی رو‌به‌رو شدن با چالش‌ها را داشته باشند. بنابراین، با توجه به اهمیت پروژه به‌خصوص تقویت فضای سبز شهری باید قبل از اجرای پروژه پارک گلها شهر همدان ارزیابی دقیقی از اثرات اجتماعی- فرهنگی، کالبدی، زیست محیطی و ترافیکی انجام شود.

مدیر مرکز ایسپا دفتر همدان همچنین، پیش بینی پیامدهای حاصل از تغییرات اجتماعی- فرهنگی، اقتصادی، کالبدی، زیست محیطی و ترافیکی پارک گل-ها و ارائه راهکار برای کنترل و مدیریت پیامدهای طرح و  پیش بینی اثرات منفی اجتماعی- فرهنگی، اقتصادی، کالبدی، زیست محیطی و ترافیکی پارک گلها و یا عدم اجرای طرح را از اهداف اصلی این طرح  عنوان کرد.

گفتنی است، این طرح پیوست نگاری برای اولین بار در مرکز ایسپا دفتر همدان در حال اجراست  و مدت اجرای آن  6 ماه می باشد.

نظر شما :