معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی تشریح کرد:
چرایی تضمین موفقیت پارک علموفناوری البرز در سطح ملی و بینالمللی
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، بیست و هشتمین نشست شورای فناوری پارک علم و فناوری البرز به منظور بررسی اولویت ها و موضوعات مختلف با حضور دکتر بادکو معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی، دکتر محمدرضا پور عابدی معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، مهندس عطاء اله ربانی رییس پارک علم و فناوری البرز، دکتر شمسعلی رضازاده رییس پژوهشکده و مرکز رشد گیاهان دارویی ، دکتر حبیب اله اصغری رییس پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهی و رییس مرکز رشد TCTرویش و سایر اعضای شورای فناوری و مسوولان ستادی پارک تشکیل شد.
دکتر پورعابد معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی گفت: ارتقاء جایگاه و اکوسیستم پارک علم و فناوری البرز بسیار مهم است و باید از ظرفیت های مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی ، پژوهشکده ها و مراکز تخصصی این نهاد به عنوان یک فرصت بی نظیر در کشور استفاده کنیم و این ظرفیت بزرگ فرصتی برای پارک علم و فناوری البرز و شرکت ها و واحدهای مستقر در این پارک است.
معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی بر تقویت و حمایت پارک علم و فناوری البرز تاکید کرد و یادآور شد: یکی از مزیت های اصلی این پارک همکاری، هم افزایی و تلاش مجموعه های مستقر در این مجتمع با پارک و مراکز رشد، شرکت ها و واحدهای مستقر در آن است و این امر می تواند موفقیت پارک علم و فناوری البرز را در سطح ملی و بین المللی تضمین نماید.
مهندس ربانی رییس پارک علم و فناوری البرز نیز گزارشی از عملکرد، فعالیت ها، دستاوردها و وضعیت اعتبارات پارک به اعضاء شورا ارایه نمود .
وی با اشاره به دو برابر شدن فروش شرکت های دانش بنیان و فناور پارک البرز اظهار داشت: صادرات شرکت های شرکت های دانش بنیان و فناور پارک علم و فناوری البرز نیز مطلوب است که حاکی از موفقیت پارم در بخش ملی و بین المللی است.
در ادامه مهندس ربانی به رشد و پیشرفت شرکت های این پارک اشاره نمود و افزود: تعداد شرکت های پارک علم و فناوری البرز که مورد حمایت و پذیرش قرار گرفته اند، در حال حاضر به بیش از 150 شرکت رسیده و تعداد شرکت های دانش بنیان استان نیز بعد از تهران، اصفهان، خراسان رضوی به رتبه چهارم رسیده که برای استان نوپای البرز بسیار مهم است.
رییس پارک علم و فناوری البرز استقرار این پارک را در کنار مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی و پژوهشکده ها و مراکز تخصصی این نهاد را یک فرصت بی نظیر در کشور توصیف کرد و خواستار حمایت های بیشتر برای تحقق اهداف علم و فناوری و توسعه اقتصاد دانش بنیان از طریق تعامل بیشتر و بهتر این مجموعه ها عنوان کرد.
در این نشست همچنین دکتر انصاری سبط الشیخ معاون فناوری پارک علم و فناوری البرز گزارشی از اقدامات و فعالیت های پارک بیان کرد: مجموعه پارک و مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی فرصت بی نظیر برای کشور و استان البرز است که این مجموعه می تواند جایگاه مناسب و ویژه ای در رفع نیازها و معضلات و مشکلات ملی و استانی داشته باشد و در نتیجه موجب ارتقاء بیش از پیش جهاددانشگاهی و نیز کشور عزیزمان ایران شود.
از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه، درخواست استقرار شرکت های متقاضی در کمیته جذب و پذیرش، گسترش فعالیت و تمدید عضویت تعدادی از شرکت های پارک و نیز طرح موارد مربوط به موضوعات ستادی و عملکرد پارک بود که مورد بررسی ،تایید و تصویب اعضای شورا قرار گرفت.
گفتنی است، در حین این نشست دو تفاهم نامه همکاری بین شرکت های لوله گستر خادمی با هدف همکاری مشترک در راه اندازی مرکز نوآوری لوله اتصالات و کامپاند پلیمری با پارک علم و فناوری البرز و شرکت نحل میهن با هدف همکاری مشترک در راه اندازی مرکز نوآوری فرآورده های زنبور عسل با پارک علم و فناوری بعنوان شرکت های فناور عضو پارک انجام شد.
در پایان از بخش هایی از پارک از جمله مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری بازدید شد و سپس اپیلیکیشن فردوس 24 متعلق به شرکت جهانگردی فردوس یکی از شرکت های مستقر در مرکز رشد توسط معاونان جهاددانشگاهی رونمایی شد. این اپلیکیشن مخصوص رزور اقامتگاههای بومگردی کشور است که برای نخستین بار در مرکز رشد پارک علم و فناوری البرز رونمائی شد.
همچنین همزمان به مناسبت هفته درختکاری تعدادی نهال به مناسبت دهمین سالگرد تاسیس پارک علم و فناوری توسط مدعوین این شورا کاشته شد.
نظر شما :