عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی بیان کرد:
تقویت جهاددانشگاهی در گرو اراده دولت و مجلس
جهاددانشگاهی زیست بوم نوآوریِ نخبگان ایران (۳۴)
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، علی کریمی فیروزجایی عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به خدمات جهاد دانشگاهی در مسیر توسعه بنیادین گفت: جهاددانشگاهی از ابتکارات انقلاب اسلامی که برای بهرهمندی از دستاوردهای علمی در مسیر توسعه بنیادی کشور بنا نهاده شده و تاکنون خدمات ارزنده ای در حوزههای مختلف داشته است.
وی افزود: با توجه به شرایط ویژه و منحصربفرد مازندران جهاددانشگاهی می تواند در زمینه اقتصاد دانش بنیان و بسترهای عملیاتی بخش تولید در سطح استان پروژه های تحولی را کلید بزند.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: با توجه به مشی دانش بنیانی جهاددانشگاهی این نهاد باید با توجه عمیق میدانی و مطالعاتی در حوزه نوآوریهای تولیدی و صنعتی موفقیت مشهود خود در این بخش را تکمیل کند و طبیعتا مسئولان اجرایی باید در تصمیم سازیهای راهبردی نقش بیشتری برای آن قائل شوند.
وی از فعالیت ۷۰۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور خبر داد و تصریح کرد: با عنایت به رشد شگفت انگیز شرکتهای دانش بنیان در کشور، از طریق تقویت و توسعه این شرکتها با نقش آفرینی جوانان هوشمند و تحصیل کرده باید راه را برای توسعه فناورانه ایران اسلامی در سالی که مزین به تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی است، هموار کرد.
نماینده مردم بابل در مجلس با اشاره به این که جهاددانشگاهی باید طرح های خلاقانه ارایه دهد، خاطرنشان کرد: تقویت جهاددانشگاهی در گرو اراده جدی دولت بوده و مجلس نیز در این راه همدلانه مصمم است، البته مسئولان جهاددانشگاهی نیز باید با ارایه طرح های خلاقانه و هوشمندانه مسیر تحول و پویایی این نهاد برجسته را بگشایند.
وی با اشاره به موفقیت طرح های جهاددانشگاهی در حوزه شیلات افزود: تقویت همکاریهای جهاددانشگاهی به ویژه در حوزه شیلات در مازندران که زمینه های رشد آن فراهم است، طرح واجد ستایشی است که می تواند در زمینه تکثیر نسل ماهیان خاویاری و پرورش در قفس و افزایش تولید انواع ماهیان به بلوغ برسد چراکه زمینه های همکاری جهاددانشگاهی با شیلات گسترده و فراوان است.
علی کریمی یادآور شد: با توجه به قابلیت های عمده توسعه در بخش کشاورزی و گردشگری استان مازندران، جهاددانشگاهی می تواند در زمینه تولید بذور زراعی و ارقام جدید تحت کشت نقش آفرین باشد و با بI کارگیری الگوهای نوین کشت دانش بنیان به ارتقای سطح کشت و تولید واریته های جدید زراعی کمک شایانی کند.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با ایسنا، در خصوص نقش آفرینی جهاددانشگاهی در حوزه گردشگری گفت: در این زمینه نیز جهاددانشگاهی می تواند با تکمیل زنجیره زیربنایی رشد مزیت های گردشگری و شناسایی ظرفیتهای ناپیدای آن و نیز با تشکیل حلقه های تنوع بخشی به بنیان گردشگری تاریخی و فرهنگی مازندران، اعتلای آن را هدف بگیرد.
نظر شما :