بهبود ناراحتی های گوارشی با زیره سیاه

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۵:۴۰ کد : ۴۳۸۵۳
عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: زیره سیاه زیره اشتهاآور و مدر است. مصرف آن برای درمان نفخ معده و ناراحتی‌های گوارشی مفید است.
بهبود ناراحتی های گوارشی با زیره سیاه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، دکتر طیبه شاهی با اشاره به این‌که زیره سیاه را با نام‌ زیره سیاه ایرانی (کرمانی)  نیز می شناسند، گفت: اسانس زیره به‌وسیله تقطیر با آب حاصل می‌شود.

 وی با اشاره به این‌که بذرهای زیره سیاه حاوی 5/3 تا 9 درصد اسانس هستند، بیان کرد: عمده‌ترین ترکیبات تشکیل‌دهنده اسانس زیره سیاه عبارت‌اند از پ-سیمن، کومین آلدهید، گاماترپینن، آلفاپینن، بتاپینن، آلفا ترپینن و لیمونن .

عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی ادامه داد: زیره اشتهاآور و مدر است. مصرف آن برای درمان نفخ معده و ناراحتی‌های گوارشی مفید است. زیره سیاه شیرافزا بوده و در صنایع غذایی به‌عنوان چاشنی و طعم‌دهنده غذا و نوشیدنی‌ها کاربرد دارد.

وی در مورد نکات احتیاطی مصرف زیره سیاه گفت: مصرف زیاد زیره سیاه می‌تواند فعالیت‌های غده تیروئید را محدود کند.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی خراسان جنوبی


نظر شما :