کتاب پیشرفتهای پلاسمای سرد در صنعت غذا منتشر شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی اردبیل، این کتاب که قابل استفاده برای دانشجویان رشتههای حوزه مهندسی علوم و صنایع غذایی به ویژه در مقطع تحصیلات تکمیلی میباشد توسط دانیلا برمودزآگوری در سال 2019 به رشته تحریر درآمده و توسط دکتر علیرضا شهاب لواسانی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین، پیشوا و سارا صانعی ترجمه شده است.
مؤلف در این کتاب به اصول مهندسی پلاسمای سرد، پیشرفت در غیرفعالسازی میکروارگانیسمها و ویروسها در مواد غذایی و سیستمهای مدلسازی با استفاده از پلاسمای سرد و غیرفعالسازی میکروبی طی فرایند پلاسمای سرد فشار اتمسفری، کاربرد پلاسمای سرد در کنترل زیست لایههای مواد غذایی و محیط فراوری مواد غذایی پرداخته و هر قسمت را به صورت مبسوطی تشریح کرده است.
کتاب «پیشرفتهای پلاسمای سرد در صنعت غذا» با قیمت 70 هزار تومان در زمستان 1400 توسط انتشارات جهاددانشگاهی اردبیل منتشر شده است و علاقهمندان برای تهیه این اثر میتوانند با شماره 33749503-045داخلی 111 تماس حاصل نمایند.
اهمیت کتاب «پیشرفتهای پلاسمای سرد در صنعت غذا » در این است که طی سالهای اخیر استفاده از پلاسمای سرد در نگهداری مواد غذایی، بسیار مورد توجه قرار گرفته است چرا که به عنوان یک فناوری نوظهور میتواند رویکردی موثر برای غیرفعالسازی میکروارگانیسمهای بیماریزا و فاسدکننده، بدون تاثیر قابل توجه بر کیفیت مواد غذایی باشد.
نظر شما :