جشنواره استارتاپ‌های برتر مرکز نوآوری جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری برگزار شد

۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۹ کد : ۳۵۷۷۲ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
رویدادهای استارتاپ دمودی، نیوز دی و جشنواره استارتاپ های برتر و نمایشگاه دستاوردهای مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضوری و مجازی با حضور تعدادی از مدیران استانی مرتبط با این موضوع، برگزار شد.
جشنواره استارتاپ‌های برتر مرکز نوآوری جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری، سیروس رضایی ۲۲ شهریورماه در رویداد دمودی، نیوز دی و جشنواره استارتاپ های برتر و نمایشگاه دستاوردهای مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: مرکز نوآوری و شتابدهی با همکاری جهاددانشگاهی و اداره کل ورزش و جوانان در استان ایجاد شده است.

رییس جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری با اشاره به آغاز فعالیت این مرکز از سال گذشته، افزود: مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی و حمایت از سازوکارهایی که به ایجاد یا توسعه استارتاپ‌های پایدار و موفق بینجامد و همچنین بستر سازی برای افزایش اشتغال و کارآفرینی فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی گفت: این مرکز در فضایی به وسعت ۳۵۰ مترمربع در جهاددانشگاهی استان ایجاد شده که از ظرفیت‌ بخش‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و رسانه‌های ایسنا و ایکنا وابسته به جهاددانشگاهی برای این مرکز استفاده می‌شود.

رضایی بیان کرد: با توجه به سفر معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در مردادماه سال‌جاری به چهارمحال و بختیاری و بازدید از مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی، حمایت‌هایی از این مرکز صورت گرفت که امید است بتوان در بحث توسعه و تجهیزات این مرکز، اقدامات مطلوبی در آینده نزدیک انجام شود.

رییس جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: امید است با ارایه ایده‌های مختلف توسط تیم‌های خلاق و نوآور در مرکز نوآوری و شتاب‌دهی جهاددانشگاهی استان، سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری تشویق و حمایت‌های لازم از ایده‌ها انجام شود، زیرا خروجی این امر می‌تواند به توسعه چهارمحال و بختیاری منجر شود.

در ادامه حمید کریمی مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری با اشاره به این‌که این اداره‌کل به بحث اشتغال جوانان توجه دارد، تصریح کرد: یکی از طرح‌های ضروری در استان ایجاد مرکز نوآوری و شتابدهی بود که این کار با تعامل مطلوب، توسط جهاددانشگاهی انجام شد.

وی گفت: رسالت اصلی این مرکز، ترویج فرهنگ کارآفرینی توسط ایده‌های ارایه شونده از سوی جوانان خلاق و نوآور است که از میان ۳۳ طرح خلاقانه، با داوری‌های صورت گرفته ۱۰ طرح مورد پذیرش قرار گرفت.

کریمی بیان کرد: افرادی که طرح آن‌ها پذیرفته شده بدانند که اتفاق خاصی رخ نداده و آن دسته که طرح‌شان پذیرفته نشده نباید تصور کنند به پایان راه رسیده‌اند، بلکه این مرکز اتاق فکری برای استفاده از نوآوری‌ها و ظرفیت‌های موجود است.

در ادامه مرتضی بلالی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از کسب و کارهای نوپا در حوزه ICT حمایت خود را انجام می‌دهد، افرادی که دارای ایده فناورانه هستند می‌توانند با مراجعه به سایت https://irannoafarin.ir ثبت‌نام کنند.

وی ادامه داد: هر شرکت در ابتدای راه نیاز به تبلیغات و ... دارد که این بستر از طریق بسته حمایتی رایگان برای شرکت یا استارتاپ فراهم است، همچنین از محل اعتبارات این وزارتخانه، تسهیلاتی از محل تبصره ۱۸ تحت عنوان وجوه اداره شده اختصاص یافته که این مبلغ ۱۲۰ میلیون‌تومان است، از طرفی شرکت‌های فاقد لیست بیمه نیز می‌توانند از این تسهیلات به مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان بهره‌مند شوند.

بلالی با بیان این که یکی از معضلات موجود در چهارمحال و بختیاری بحث اشتغال است، تصریح کرد: با ارایه ایده‌های فناورانه در زمینه ارتباطات در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی، می‌توان گام مهمی برای ایجاد اشتغال در استان برداشت.

در ادامه اسماعیل پیرعلی رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری گفت: متاسفانه بستری از ایده و نوآوری و خلاقیت در استان فراهم نبود که اکنون در سطح کشوری با ایجاد مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی فراهم شده است، در حقیقت می‌توان گفت با ایجاد این مرکز اکوسیستمی کامل در استان شکل گرفته است.

وی افزود: فارغ‌التحصیلی که به دنبال کار تیمی باشد می‌تواند با استفاده از نوآوری و ایده‌محوری از فضای ایجاد شده استفاده کند که لازم است فرهنگ‌سازی صحیحی در این زمینه صورت گیرد، زیرا موفقیت تیم‌های حاضر در این مرکز در ترسیم آینده شغلی دیگران موثر است، همچنین باید مشوق‌هایی برای سرمایه‌گذاران فراهم کرد تا حمایت‌های لازم از این ایده‌ها انجام شود.

در پایان جلسه، جاسم محمدی- مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال و بختیاری- با بیان اینکه بحث اشتغال برای مددجویان تحت پوشش از مسائل جدی است، بیان کرد: در تمام اسنادبالادستی مهم‌ترین شاخص توانمندسازی خانوارهای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره)، اشتغال است.

وی گفت: می‌توان با حرکت در مسیر فناورانه و دانش بنیان، از طریق طرح‌های فناورانه و ایده‌هایی که در این مرکز ارائه می‌شود، به کمیته امداد امام خمینی(ره) کمک و این نهاد از ظرفیت‌ افراد ایده‌محور استفاده خواهد کرد.

در این جلسه، تفاهم‌نامه‌ای میان جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری و پارک علم و غناوری منعقد شد، همچنین از سه تیم برتر حاضر در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی استان نیز تجلیل شد.

کلیدواژه‌ها: جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری مرکز نوآوری و شتابدهی


نظر شما :