فرماندار همدان مطرح کرد:

دعوت از جهاددانشگاهی در راه‌اندازی شهرک «سیر»/ در نظر گرفتن فضای مناسب برای پژوهشگران این نهاد

۲۱ دی ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۲ کد : ۲۶۸۴۸ عمومی
فرماندار همدان از جهاددانشگاهی درخواست کرد در راه اندازی شهرک سیر همدان ورود پیدا کند و گفت: فضای مناسبی هم به پژوهشگران جهاددانشگاهی داده می‌شود تا در این زمینه کار را پیش ببرند.
دعوت از جهاددانشگاهی در راه‌اندازی شهرک «سیر»/ در نظر گرفتن فضای مناسب برای پژوهشگران این نهاد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، فرماندار همدان از جهاددانشگاهی درخواست کرد در راه اندازی شهرک سیر همدان ورود پیدا کند و گفت: فضای مناسبی هم به پژوهشگران جهاددانشگاهی داده می‌شود تا در این زمینه کار را پیش ببرند.

محمدعلی محمدی در دیدار با رییس جهاددانشگاهی و خبرنگاران ایسنای همدان، با بیان این‌که ایسنا نگاه منصفانه‌ای به مباحث دارد، اعلام کرد: خبرگزاری ایسنا یک مجموعه پایدار و ماندگار است که باعث می‌شود نگاه‌ها به این رسانه مثبت باشد.

وی در ادامه با تاکید بر این‌که جهاددانشگاهی از ابتدا تاکنون در همه عرصه‌ها اثربخش بوده است، اظهار کرد: مجموعه جهاددانشگاهی مجموعه همگنی است و به یاد ندارم به کارهای علمی و پژوهشی جهاددانشگاهی ایرادی وارد شده باشد.

محمدی با بیان این‌که اثربخشی جهاددانشگاهی نشان دهنده پشتوانه‌دار بودن و وجود افراد معتقد به این نهاد است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بسیاری از سازمان‌ها به روزمرگی افتاده‌اند؛ اداراتی که با صنعت، اشتغال و کشاورزی در ارتباط هستند ماهیت کارشان به‌گونه‌ای است که دچار روزمرگی شده و باید مجموعه‌ای به عنوان کاتالیزور وجود داشته باشد تا این ادارات را به کار وادار کند.

فرماندار همدان از ایجاد شهرک سیر در همدان خبر داد و با اشاره به این که طی یک ماه اخیر استارت شهرک سیر و فرآوری سیر زده شده است، مطرح کرد: برخی از محصولات مثل سیر برند همدان هستند اما کسانی که در این حوزه کار می‌کنند پراکنده‌اند و مدیریت منسجمی ندارند بنابراین این موضوع ما را به فعالیت در این زمینه واداشت.

وی با بیان این که وزارت دفاع برای راه‌اندازی شهرک سیر همدان پای کار آمده است، افزود: مکان این شهرک مشخص شده و زیرساخت‌های آماده‌ای دارد و نیاز به هزینه زیادی نیست اما این ۵۰ درصد کار است به‌طوری‌که ۵۰ درصد کارها مربوط به مباحث پژوهشی است.

فرماندار همدان با تاکید بر این‌که ما همیشه خام فروشی می‌کنیم، از جهاددانشگاهی خواست در زمینه راه‌اندازی شهرک سیر همدان ورود پیدا کند و بیان کرد: فضای مناسبی هم به پژوهشگران جهاددانشگاهی داده می‌شود تا کار را پیش ببرند.

وی با بیان این‌که در بحث اشتغال هم نیازمند ورود جهاددانشگاهی هستیم، گفت: در اشتغال به‌ویژه در حواشی شهر همدان نیاز به جهاددانشگاهی داریم.

وی با تاکید بر لزوم پژوهش در زمینه معیشت و اشتغال همدان، از جهاددانشگاهی خواست براساس امکان‌سنجی کارهایی انجام دهد و منتج به نتیجه شود.

سرپرست جهاددانشگاهی همدان نیز در این دیدار با اشاره به راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری و مرکز جامع زنان در همدان، اظهار کرد: مرکز درمان ناباروری و مرکز جامع زنان همدان شامل درمانگاه عمومی، آزمایشگاه ژنتیک، پلی کلینیک و مرکز درمان ناباروری با رویکرد زنان در حال پیگیری است.

وی از تصویب دو طرح فناورانه در جهاددانشگاهی همدان خبر داد و مطرح کرد: راه‌اندازی مرکز خدمات سیر و خط تولید گل سفال برای سال آینده در دستور کار جهاددانشگاهی همدان قرار گرفته است.

کلانترنیا با اشاره به طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، خاطرنشان کرد: طرح توسعه مشاغل خانگی در ۳۱ استان با هدف‌گذاری ایجاد اشتغال برای ۵۴ هزار نفر در حال اجراست که جهاددانشگاهی به‌عنوان مجری این طرح انتخاب شده است.

رییس جهاددانشگاهی همدان با بیان این‌که سهمیه استان همدان در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ۲۱۰۰ نفر است، افزود: تاکنون ۲۰۰۰ نفر از علاقه‌مندان به مشاغل خانگی در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند.

وی با بیان اینکه ۱۱ رشته شغلی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان همدان در نظر گرفته شده است، یادآور شد: جهاددانشگاهی در سه فاز این طرح را اجرایی می‌کند به‌طوری‌که فاز اول که بررسی پژوهشی طرح بوده، به اتمام رسیده و فاز دوم یعنی توانمندسازی متقاضیان در حال اجراست.

کلانترنیا با تاکید بر این‌که در فاز سوم متقاضیان مشاغل خانگی به بازار متصل می‌شوند، بیان کرد: جهاددانشگاهی همدان در سال گذشته طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار را با ۱۵۹ زن سرپرست خانوار اجرایی کرده که تجربه خوبی بوده است.

کلیدواژه‌ها: فرماندار همدان عمومی واحد همدان


نظر شما :