بررسی ظرفیت های علمی و فنی جهاددانشگاهی در حوزه مرزبانی استان گلستان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان گلستان، نشست چهارجانبه جهاددانشگاهی واحد گلستان، مدیریت مرکز فناوری سازمان جهاد آذربایجان شرقی و معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد هرمزگان با مسوولان ستاد فرماندهی مرزبانی استان گلستان و مدیر کل امنیتی استانداری به منظور به کارگیری ظرفیت های علمی و فنی جهاددانشگاهی در پاسگاه های مرزی استان در قالب وب کنفرانس، 16 مهر همزمان با هفته نیروی انتظامی در سالن جلسات جهاددانشگاهی واحد گلستان برگزار شد.
رضا ثقفی رییس جهاددانشگاهی گلستان در ابتدای این نشست اظهارکرد: سال گذشته طی دیدار با مسوولان مرزبانی و بازدید اعضای جهاددانشگاهی از بخشی از مرزهای استان، از نیازهای مرزبانی در این مناطق مطلع شدیم. استقلال در تأمین برق و آب شرب پاسگاه ها و برجک های مرزی از موارد یاد شده بود که با توجه به وجود ظرفیت تولید پنلهای خورشیدی در جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی و تولید آب از رطوبت هوا که در جهاددانشگاهی هرمزگان دانش آن وجود دارد، آمادگی خود را برای همکاری و ایجاد ارتباط اعلام کردیم.
این جلسه مشترک در راستای مباحث فنی مطرح شده در این خصوص تشکیل شد تا با ارتباط با متخصصین این دو حوزه در مراکز جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی و هرمزگان، موضوعات مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.
در ادامه ثقفی در مورد موضوع صیادان غیر مجاز در استان و مشکلات امنیتی آن اعلام آمادگی و همکاری کردند.
در ادامه این نشست، سرهنگ بهزاد ابراهیمی جانشین مرزبانی استان گلستان اظهارکرد: سازمان ها جهت انجام ماموریت های خود بایستی به طور مستمر آموزش و به روز رسانی کارکنان خود را در دستور کار قرار دهند و پلیس به عنوان یکی از متولیان نظم و تامین امنیت در داخل مرزهای کشور، نیازمند است که به طور مداوم سازمان، تجهیزات و نیروی انسانی خود را متناسب با نیازهای روز ارتقاء دهد.
جانشین مرزبانی استان گلستان بر تامین امنیت مرزها به عنوان موضوعی مهم و اساسی تأکید کرد و ضمن استقبال از استفاده از پنلهای خورشیدی در پاسگاههای مرزی استان گفت: این موضوع را یکی از نیازمندی های اساسی تلقی میکنیم و آن را با تمام توان در استان و سلسله مراتب کشوری پیگیری خواهیم کرد. این کار گام موثری در راستای اقتصاد مقاومتی و در حوزه ماموریتی ما به شمار میآید.
حبیب ا... سیفی مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری گلستان گفت: از طرح جهاددانشگاهی در رابطه با صیادان غیرمجاز استقبال میکنیم تا با ارایه راهکار به مسوولان استان در جهت ایجاد اشتغال پایدار صیادان، باعث جلوگیری از ادامه این روند و مشکلات امنیتی و اجتماعی آنان باشیم.
وی به موضوع اهمیت مرزها اشاره کرد و گفت: موضوع مشکلات تامین برق و آب شرب در پاسگاه های مرزی را با جدیت دنبال میکنیم.
در ادامه این نشست با برقراری ویدئو کنفرانس با کارشناسان و متخصصان جهاددانشگاهی استان های آذربایجان شرقی و هرمزگان در خصوص مزایا و چگونگی بکارگیری پنلهای خورشیدی و دستگاه آب ساز از رطوبت هوا بحث و تبادل نظر شد.
دکتر عسگریان مدیر مرکز فناوری سازمان آذربایجان شرقی، ضمن معرفی پنل های خورشیدی و پروژه های در حال انجام آن واحد در استان های مختلف اظهار کرد: جهاددانشگاهی این آمادگی را دارد که در حوزه ی مرزبانی و تامین برق پاسگاه های مرزی استان گلستان ورود یابد.
وی دست یابی به فناوری ساخت نیروگاه های خورشیدی سیار با توان متوسط برای اولین بار در کشور و نیروگاه هایی از این قبیل را از جمله کارهای انجام شده در این مرکز برشمرد.
فرماندهان و مسوولان فنی مرزبانی استان گلستان، سوالات خود را به صورت آنلاین با دکتر عسگریان مطرح نمودند که با پاسخ های دقیق و تخصصی ایشان همراه بود.
در ادامه کارکنان مرزبانی استان گلستان و سه واحد جهاددانشگاهی، یاسی پور معاون پژوهشی هرمزگان نیز به معرفی اولین نمونه مهندسی دستگاه تولید آب از رطوبت هوا با ظرفیت 20 لیتر در شبانه روز پرداخت و گفت این آمادگی وجود دارد که در استان های دارای رطوبت بالا مانند استان های شمالی نیز این دستگاه عملیاتی گردد.
پس از خاتمه ی ارتباط وب کنفرانس، مقرر شد تا مسوولان فرماندهی مرزبانی استان در جلسهای مستقل، نسبت به دستاوردهای این نشست تصمیمگیری نمایند.
نظر شما :