به همت مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران؛ نخستین دوره طرح ملی "مهر ایران" برگزار می شود

۰۴ دی ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۴ کد : ۲۲ فرهنگی

به گزارش روابط عمومی مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران وابسته به جهاددانشگاهی، نخستین دوره طرح ملی "مهر ایران" با برگزاری تور دو روزه سنگسر و شهمیرزداد برگزار می شود.
رحیم یعقوب زاده رییس مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران و دبیر طرح در این باره گفت: طرح گردشگری مهر ایران با هدف تمهید ایران‌گردی ارزان ویژه اعضای جهاددانشگاهی برگزار می شود. این طرح با هدف تقویت و بهبود ارتباط میان اعضای این نهاد و ایجاد حس اعتماد متقابل، ایجاد فضای صمیمی‌در حوزه کاری بین اعضای آن ها، افزایش انگیزش در اعضای و افزایش رضایت‌ شغلی آن‌ها از سازمان، ارتقای عملکرد و آشنایی خانواده اعضای جهاددانشگاهی با مواریث تاریخی و تمدنی ایران و کشورهای هدف طرح برگزار می شود.
وی در ادامه افزود: اعضای جهاددانشگاهی نقش مهمی‌ را در کیفیت خدمات و موفقیت این نهاد دارند. از آنجایی که اهمیت نیروی انسانی در فرایند تولید و ارایه خدمات به‌عنوان مهم‌ترین عامل بازدهی به‌حساب می‌رود رضایت اعضای جهاد دانشگاهی از سازمان در این‌ بین نقش به‌سزایی دارد. لذا در همین راستا مرکز گردشگری علمی – فرهنگی دانشجویان ایران با همکاری اداره امور رفاهی جهاددانشگاهی برنامه‌ریزی‌هایی را برای تمهید تسهیلات سفر  اعضای جهاددانشگاهی را صورت داده است تا ضمن سپاس از عملکرد و تلاش این عزیزان رضایت آن‌ها را جلب نماید.
در همین راستا این مرکز با اجرای بیش از صدها سفر گروهی و سابقه‌ی طولانی در امر گردشگری دانشجویی تصمیم به اجرای برنامه‌های گردشگری برای اعضای جهاددانشگاهی دارد و در اجرای این برنامه تلاش خواهد شد تا در جهت آشناسازی و ارتباط فرهنگی دانشجویان کشورهای تمهیدات لازم به کار گرفته شود. هدف از این بازدیدهای نظام‌یافته آگاهی دانشجویان منطقه در خصوص میراث مشترک فرهنگی است تا در جهت تقویت آگاهی‌های مربوطه و گسترش و تعمیق ارتباطات فرهنگی گام بردارد و اردوها و رویداد برگزار شده در قالب انتشار گزارشات تخصصی منتشر گردد.

نظر شما :