برگزاری مسابقات دفاع سه‌دقیقه‌ای پایان‌نامه‌های دانشجویی در جهاددانشگاهی کردستان

۰۴ دی ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۲ کد : ۲۱ فرهنگی
مسابقات دفاع سه‌دقیقه‌ای پایان‌نامه دانشجویی به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان و با حضور رییس سازمان انتشارات جهاددانشگاهی کشور در کردستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، مجید آوج، در مراسم افتتاح این مسابقات اظهارکرد: جهاددانشگاهی کردستان در بخش‌های آموزشی، تجاری‌سازی و اشتغال، پژوهش و فرهنگی در سطح استان ارائه خدمات می‌کند.
وی افزود: واحد فرهنگی جهاددانشگاهی 10 سازمان را در زیرمجموعه خود دارد که سازمان انتشارات جهاددانشگاهی یکی از این زیرمجموعه هاست.
آوج بیان کرد: سازمان انتشارات در کنار چاپ کتاب و تألیفات مؤلفان، اقدام به برگزاری برنامه های ترویجی در حوزه کتاب و کتاب‌خوانی و مسابقات دفاع سه‌دقیقه‌ای پایان‌نامه دانشجویی کرده است.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات دفاع سه‌دقیقه‌ای پایان‌نامه دانشجویی برای اولین بار در استان عنوان کرد: در این دوره از مسابقات 20 نفر از دانشجویان ارشد و دکترا شرکت کردند.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان اعلام کرد: امروز 10 مقاله منتخب به دفاع از پایان‌نامه‌های خود می‌پردازند که در پایان نفر اول به مرحله کشوری مسابقات راه می‌یابد.
وی در پایان یادآور شد: ایجاد بستری برای رشد و شکوفایی فن بیان و ایده پردازی دانشجویان، ایجاد پل ارتباطی بین جامعه دانشگاهی و صنعت، کمک به کاربردی کردن پایان‌نامه‌ها و ... از اهداف برگزاری این دوره از مسابقات دفاع سه‌دقیقه‌ای از پایان‌نامه دانشجویی است.

نظر شما :