معاون فرهنگی جهاددانشگاهی تاکید کرد:
تاثیر متقابل فرهنگ و اقتصاد در شرایط کنونی کشور
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایسنا، دکتر عیسی علیزاده در "نخستین نشست مدیران شعب سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی منطقه غرب"، اظهار کرد: اگر بپذیریم شرایط کشور خوب نیست و حوزه فرهنگی میتواند به این شرایط کمک کند و اگر بپذیریم دانشجو یکی از مهمترین عنصرهای آن است، آنگاه اهمیت فعالیتهای دانشجویی بیشتر نمود پیدا میکند.
وی ادامه داد: هر زمان که حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی موفق و موثر بوده است، سایر بخشهای این نهاد هم موفق بوده، لذا باید شرایط را به گونهای پیش ببریم که این حوزه موفق عمل کند و میتوان از شرایط فعلی دانشگاهی هم به عنوان فرصتی برای این موضوع استفاده کرد.
دکترعلیزاده با بیان اینکه معتقدم حوزه فرهنگی در کنار فعالیتهای خلاقانه و نو باید اعتبارات مالی مناسب نیز داشته باشد، تاکید کرد: البته همه کار هم اعتبارات نیست و باید بتوانیم در شرایط سخت نیز کار کنیم. کارهای مشارکتی و بهرهمندی از ظرفیتهای و اعتبارات فرهنگی سایر نهادها یکی از راهها است.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی با بیان اینکه مشکل اصلی کشور ما "فرهنگی" است، افزود: سوال این است آیا وقتی بحران مالی در بقیه کشورها رخ میدهد مردم از فروشگاه ها خرید بیشتری می کنند. چرا در کشور ما این اتفاق میافتد؟ باید واقعیت را بپذیریم و برای برونرفت از این وضعیت تلاش کنیم. تاثیر فرهنگ بر اقتصاد و اقتصاد بر فرهنگ تاثیری متقابل است . وهیچکس منکر تاثیرات مثبت فرهنگی و اجتماعی در مواجهه با شرایط نامناسب اقتصادی نیست. و باید نودوستی و اخلاقیات که ریشه فرهنگی دارد در این مواقع بیشتر مد نظر قرار گیرد.
وی در پایان با بیان اینکه قشر نخبه و فرهیخته به ویژه دانشجویان و فعالیت اجتماعی آنان میتواند نقش مهمی را در برونرفت از این شرایط فراهم کند، تصریح کرد: استفاده از هنر و انجام فعالیتهایی که باعث ایجاد سرمایه اجتماعی و اعتماد به حاکمیت شود میتواند نقش مهمی در فعالیتهای فرهنگی دانشجویی ایفا کند.
نظر شما :